ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
שכבה 2…..
-
2
את הקצפת שופכים.
-
3
לתבנית ומורחים עם מרית.
-
4
על הכל כדי לשטח.
-
5
שכבה 3…..
-
6
בסיר מחממים…..
-
7
1 שמנת מתוקה.
-
8
עד רתיחה.
-
9
מכבים את האש.
-
10
מוסיפים….
-
11
2 שוקולד מריר(צו'קטה).
-
12
מערבבים עד שהשוקולד נמס.
-
13
ממשיכים לערבב כדי לצנן אותו.
-
14
ושופכים מעל הקצפת(שכבה 2).
-
15
מנערים קלות את התבנית מצד לצד שהגנאש יגיע לכל מקום בתבנית.
1
שכבה 2…..
2
את הקצפת שופכים.
3
לתבנית ומורחים עם מרית.
4
על הכל כדי לשטח.
5
שכבה 3…..
6
בסיר מחממים…..
7
1 שמנת מתוקה.
8
עד רתיחה.
9
מכבים את האש.
10
מוסיפים….
11
2 שוקולד מריר(צו'קטה).
12
מערבבים עד שהשוקולד נמס.
13
ממשיכים לערבב כדי לצנן אותו.
14
ושופכים מעל הקצפת(שכבה 2).
15
מנערים קלות את התבנית מצד לצד שהגנאש יגיע לכל מקום בתבנית.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים