אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

11,951
צפיות

בראוניז שוקולד פרווה של קרין גורן

המתכון של
בראוניז שוקולד  פרווה של קרין גורן

טעים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3/4 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • כוס וחצי סוכר(300 גרם)
  • רבע כפית מלח
  • כוס וחצי קמח (200גרם)
  • להגשה
  • אבקצ סוכר
  • או שוקוחד מריר מומס
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור 180 מעלות .


  • 2

    להמסה את שוקולד מריר .


  • 3

    מעבירים את שוקולד נמס לקערה אחרת ומוסיפים את ביצים אחד אחד במטרפה לאיחוד.


  • 4

    ומוסיפין את יתר של חומרים ושופכים לתבנית 27 × 33.


  • 5

    ולתנור 180 מעלות.


1

מחממים תנור 180 מעלות .


2

להמסה את שוקולד מריר .


3

מעבירים את שוקולד נמס לקערה אחרת ומוסיפים את ביצים אחד אחד במטרפה לאיחוד.


4

ומוסיפין את יתר של חומרים ושופכים לתבנית 27 × 33.


5

ולתנור 180 מעלות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים