לןגן

בראוניז שוקולד פרווה של קרין גורן

מאת: אורה אמסלם, פורסם: 21/09/2020 | 11:03
בראוניז שוקולד  פרווה של קרין גורן

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור 180 מעלות

  2. להמסה את שוקולד מריר

  3. מעבירים את שוקולד נמס לקערה אחרת ומוסיפים את ביצים אחד אחד במטרפה לאיחוד

  4. ומוסיפין את יתר של חומרים ושופכים לתבנית 27 × 33

  5. ולתנור 180 מעלות