הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוטפים רינג קוטר 24 בנייר אפייה ורדיד אלומניום,בקערה מערבבים את הביסקוויטים והחמאה מומסת ומשטחים בתחתית.מכניסים למקפיא. בנתיים מכינים את הבלילה..
תחילה להכין את המסה של הגלטין ולהכניס למקרר..
בקערת המיקסר להקציף את השמנת מתוקה לקצפת יציבה,.
להמיס את השוקולד לבן עם השמנת למרקם חלק שלא ישארו גושים מהשוקולד,במידה ונשאר שוקולד להעביר במסננת..
בקערה נפרדת לערבב את השמנת חמוצה,יוגורט,סוכר,סוכר וניל,אינסטנט פודינג,ואת השוקולד המומס,להמיס את המסה של הגלטין במיקרו בפולסים של כמה שניות ממש רק עד שהיא הופכת נוזלית לא לחמם אותה יתר על המידה..
להוסיף אותה לבלילה ולערבב הייטב,.
להוסיף את השמנת מתוקה המוקצפת לבלילה לערבב עם מרית בתנועות קיפול עד לאיחוד וליצוק לרינג שהכנו מראש את התחתית..
להכניס למקפיא בערך לשעתיים וכשהיא מתקשה למרח מעל מלית אוכמניות להקציץ שמנת מתוקה ואינסטנט ולזלף מסביב..
את העוגה יש לשמור בקירור.בהצלחה ובתאבון חופית אלמקייס.