אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

5,464
צפיות

עוגת מוס יוגורט ואוכמניות

המתכון של
עוגת מוס יוגורט ואוכמניות

עוגה קלילה וטעימה בטירוףףףף

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבלילה
  • 500 מי"ל שמנת מתוקה 38%
  • 2 גביעים שמנת חמוצה(200 גר כל גביע)
  • 2 גביעים יוגורט דנונה 3%( 200 גר כל גביע)
  • 100 גר שוקולד לבן מומס
  • 100 מיל שמנת מתוקה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 15 גר ג'לטין+ 70 מיל מים מהברז
  • לקישוט
  • מלית אוכמניות
  • גביע שמנת מתוקה+2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • לתחתית
  • 200 גר ביסקוויטים טחונים
  • 80 גר חמאה מומסת
אופן ההכנה
  • 1

    עוטפים רינג קוטר 24 בנייר אפייה ורדיד אלומניום,בקערה מערבבים את הביסקוויטים והחמאה מומסת ומשטחים בתחתית.מכניסים למקפיא. בנתיים מכינים את הבלילה..


  • 2

    תחילה להכין את המסה של הגלטין ולהכניס למקרר..


  • 3

    בקערת המיקסר להקציף את השמנת מתוקה לקצפת יציבה,.


  • 4

    להמיס את השוקולד לבן עם השמנת למרקם חלק שלא ישארו גושים מהשוקולד,במידה ונשאר שוקולד להעביר במסננת..


  • 5

    בקערה נפרדת לערבב את השמנת חמוצה,יוגורט,סוכר,סוכר וניל,אינסטנט פודינג,ואת השוקולד המומס,להמיס את המסה של הגלטין במיקרו בפולסים של כמה שניות ממש רק עד שהיא הופכת נוזלית לא לחמם אותה יתר על המידה..


  • 6

    להוסיף אותה לבלילה ולערבב הייטב,.


  • 7

    להוסיף את השמנת מתוקה המוקצפת לבלילה לערבב עם מרית בתנועות קיפול עד לאיחוד וליצוק לרינג שהכנו מראש את התחתית..


  • 8

    להכניס למקפיא בערך לשעתיים וכשהיא מתקשה למרח מעל מלית אוכמניות להקציץ שמנת מתוקה ואינסטנט ולזלף מסביב..


  • 9

    את העוגה יש לשמור בקירור.בהצלחה ובתאבון חופית אלמקייס.


1

עוטפים רינג קוטר 24 בנייר אפייה ורדיד אלומניום,בקערה מערבבים את הביסקוויטים והחמאה מומסת ומשטחים בתחתית.מכניסים למקפיא. בנתיים מכינים את הבלילה..


2

תחילה להכין את המסה של הגלטין ולהכניס למקרר..


3

בקערת המיקסר להקציף את השמנת מתוקה לקצפת יציבה,.


4

להמיס את השוקולד לבן עם השמנת למרקם חלק שלא ישארו גושים מהשוקולד,במידה ונשאר שוקולד להעביר במסננת..


5

בקערה נפרדת לערבב את השמנת חמוצה,יוגורט,סוכר,סוכר וניל,אינסטנט פודינג,ואת השוקולד המומס,להמיס את המסה של הגלטין במיקרו בפולסים של כמה שניות ממש רק עד שהיא הופכת נוזלית לא לחמם אותה יתר על המידה..


6

להוסיף אותה לבלילה ולערבב הייטב,.


7

להוסיף את השמנת מתוקה המוקצפת לבלילה לערבב עם מרית בתנועות קיפול עד לאיחוד וליצוק לרינג שהכנו מראש את התחתית..


8

להכניס למקפיא בערך לשעתיים וכשהיא מתקשה למרח מעל מלית אוכמניות להקציץ שמנת מתוקה ואינסטנט ולזלף מסביב..


9

את העוגה יש לשמור בקירור.בהצלחה ובתאבון חופית אלמקייס.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים