אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

463
צפיות

עוגת בראוניז אוריאו ושוקולד לבן

המתכון של
עוגת בראוניז אוריאו ושוקולד לבן

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 230 גר' חמאה (2 ורבע חבילות)
  • 300 גר' שוקולד מריר
  • 3 ביצים גדולות בטמפ' החדר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס מידה + 2 כפות סוכר
  • 1 כוס מידה קמח תופח (או כוס קמח רגיל+1.5 כפיות אבקת אפיה)
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפיות אבקת קפה נמס
  • 1.5 חבילות שוקולד לבן שבור גס (עם סכין חדה)
  • 10 עוגיות אוראו שבורות
אופן ההכנה
  • 1

    ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, בערך כ- 1.5 דקות, מערבבים עד שהתערובת נמסה.


  • 2

    בקערה נוספת מערבבים את 3 הביצים. מוסיפים בזהירות עם כף מעט מתערובת השוקולד, להשוואת טמפרטורה.


  • 3

    שופכים לקערה עם הביצים את יתרת תערובת השוקולד, תמצית הוניל והסוכר. מערבבים טוב.


  • 4

    מוסיפים את הקמח, ואבקת נס קפה. מערבבים עד להטמעה.


  • 5

    בקערה נוספת מערבבים את שברי עוגיות האוראו, עם כף קמח, ושברי השוקולד הלבן עד שהכל מצופה בקמח. מוסיפים את שברי האוראו והשוקולד הלבן לתערובת השוקולד ומערבבים לאיחוד.


  • 6

    יוצקים את התערובת לתבנית 20X30 ומיישרים את פני הבלילה.


  • 7

    אופים בחום 180 מעלות כ- 30-35 דקות. לבדוק שקיסם יוצא יבש. להזהר מאפיית יתר כדי לא לייבש את העוגה.


  • 8

    מצננים את העוגה, פורסים לריבועים ומקשטים. שומרים בקופסא אטומה במטמפרטורת החדר. אפשר גם במקרר.


1

ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, בערך כ- 1.5 דקות, מערבבים עד שהתערובת נמסה.


2

בקערה נוספת מערבבים את 3 הביצים. מוסיפים בזהירות עם כף מעט מתערובת השוקולד, להשוואת טמפרטורה.


3

שופכים לקערה עם הביצים את יתרת תערובת השוקולד, תמצית הוניל והסוכר. מערבבים טוב.


4

מוסיפים את הקמח, ואבקת נס קפה. מערבבים עד להטמעה.


5

בקערה נוספת מערבבים את שברי עוגיות האוראו, עם כף קמח, ושברי השוקולד הלבן עד שהכל מצופה בקמח. מוסיפים את שברי האוראו והשוקולד הלבן לתערובת השוקולד ומערבבים לאיחוד.


6

יוצקים את התערובת לתבנית 20X30 ומיישרים את פני הבלילה.


7

אופים בחום 180 מעלות כ- 30-35 דקות. לבדוק שקיסם יוצא יבש. להזהר מאפיית יתר כדי לא לייבש את העוגה.


8

מצננים את העוגה, פורסים לריבועים ומקשטים. שומרים בקופסא אטומה במטמפרטורת החדר. אפשר גם במקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים