לןגן

עוגת בראוניז אוריאו ושוקולד לבן

מאת: מירי גולני, פורסם: 25/07/2020 | 10:30
עוגת בראוניז אוריאו ושוקולד לבן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, בערך כ- 1.5 דקות, מערבבים עד שהתערובת נמסה

  2. בקערה נוספת מערבבים את 3 הביצים. מוסיפים בזהירות עם כף מעט מתערובת השוקולד, להשוואת טמפרטורה

  3. שופכים לקערה עם הביצים את יתרת תערובת השוקולד, תמצית הוניל והסוכר. מערבבים טוב

  4. מוסיפים את הקמח, ואבקת נס קפה. מערבבים עד להטמעה

  5. בקערה נוספת מערבבים את שברי עוגיות האוראו, עם כף קמח, ושברי השוקולד הלבן עד שהכל מצופה בקמח. מוסיפים את שברי האוראו והשוקולד הלבן לתערובת השוקולד ומערבבים לאיחוד

  6. יוצקים את התערובת לתבנית 20X30 ומיישרים את פני הבלילה

  7. אופים בחום 180 מעלות כ- 30-35 דקות. לבדוק שקיסם יוצא יבש. להזהר מאפיית יתר כדי לא לייבש את העוגה

  8. מצננים את העוגה, פורסים לריבועים ומקשטים. שומרים בקופסא אטומה במטמפרטורת החדר. אפשר גם במקרר