ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להכנת הבסיס .
-
2
טובלים את הפתי-בר בנס קפה ומניחים על תבנית מרופדת ומניחים בצד.
-
3
מקציפים שמנת צמחית סוכר ובהדרגה מוסיפים את קרם הקוקוס. .
-
4
ממשיכים בהקצפה לאיחוד. מנמיכים מיקסר ומוסיפים אינסטנט ווניל. תערובת.
-
5
הגבינות הפרו 20. קורנפלור. גרד לימון. תמציות.רכז תפוז והגלטין המומס . עוצרים מיקסר .
-
6
מערבלים במרית לתערובת אחידה. חלק מהתערובת מעבירים על תחתית הבסיס.
-
7
ועל התערובת מסדרים בשכבה אחידה את המנגו. ועליו עוד שכבת תערובת הגבינות. .
-
8
שולחים למקפיא יותר משעה ואחר מורידים למקרר עוגה נהדרת הכי חשוב שזה טעים על ..
-
9
.
1
להכנת הבסיס .
2
טובלים את הפתי-בר בנס קפה ומניחים על תבנית מרופדת ומניחים בצד.
3
מקציפים שמנת צמחית סוכר ובהדרגה מוסיפים את קרם הקוקוס. .
4
ממשיכים בהקצפה לאיחוד. מנמיכים מיקסר ומוסיפים אינסטנט ווניל. תערובת.
5
הגבינות הפרו 20. קורנפלור. גרד לימון. תמציות.רכז תפוז והגלטין המומס . עוצרים מיקסר .
6
מערבלים במרית לתערובת אחידה. חלק מהתערובת מעבירים על תחתית הבסיס.
7
ועל התערובת מסדרים בשכבה אחידה את המנגו. ועליו עוד שכבת תערובת הגבינות. .
8
שולחים למקפיא יותר משעה ואחר מורידים למקרר עוגה נהדרת הכי חשוב שזה טעים על ..
9
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים