אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

389
צפיות

עוגת גבינה איכותית

המתכון של
עוגת גבינה איכותית

טעמנו בהחלט עוגת גלידה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1.1/2 שמנת צימחית
  • 1/2 כוס קרם קוקוס
  • 1 חב' אינסטנט ווניל
  • ועוד כףגדושה
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • של פעם
  • 250 גביע פרו 20
  • בטעם פירות יער
  • 250 גבינה לבנה
  • 2 מנגו קלוף לפרוסות
  • דקות
  • כפית קורנפלור
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 שקית ג'לטין
  • ממיסים עם 3 כפות
  • מים על להבה נמוכה
  • גרד לימון
  • כף תפוז מרוכז קפוא
  • לתחתית הבסיס- פתי-בר
  • כוס מים חמים עם נס קפה
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הבסיס .


  • 2

    טובלים את הפתי-בר בנס קפה ומניחים על תבנית מרופדת ומניחים בצד.


  • 3

    מקציפים שמנת צמחית סוכר ובהדרגה מוסיפים את קרם הקוקוס. .


  • 4

    ממשיכים בהקצפה לאיחוד. מנמיכים מיקסר ומוסיפים אינסטנט ווניל. תערובת.


  • 5

    הגבינות הפרו 20. קורנפלור. גרד לימון. תמציות.רכז תפוז והגלטין המומס . עוצרים מיקסר .


  • 6

    מערבלים במרית לתערובת אחידה. חלק מהתערובת מעבירים על תחתית הבסיס.


  • 7

    ועל התערובת מסדרים בשכבה אחידה את המנגו. ועליו עוד שכבת תערובת הגבינות. .


  • 8

    שולחים למקפיא יותר משעה ואחר מורידים למקרר עוגה נהדרת הכי חשוב שזה טעים על ..


  • 9

    .


1

להכנת הבסיס .


2

טובלים את הפתי-בר בנס קפה ומניחים על תבנית מרופדת ומניחים בצד.


3

מקציפים שמנת צמחית סוכר ובהדרגה מוסיפים את קרם הקוקוס. .


4

ממשיכים בהקצפה לאיחוד. מנמיכים מיקסר ומוסיפים אינסטנט ווניל. תערובת.


5

הגבינות הפרו 20. קורנפלור. גרד לימון. תמציות.רכז תפוז והגלטין המומס . עוצרים מיקסר .


6

מערבלים במרית לתערובת אחידה. חלק מהתערובת מעבירים על תחתית הבסיס.


7

ועל התערובת מסדרים בשכבה אחידה את המנגו. ועליו עוד שכבת תערובת הגבינות. .


8

שולחים למקפיא יותר משעה ואחר מורידים למקרר עוגה נהדרת הכי חשוב שזה טעים על ..


9

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים