תקציר המתכון: טעמנו בהחלט עוגת גלידה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
להכנת הבסיס
טובלים את הפתי-בר בנס קפה ומניחים על תבנית מרופדת ומניחים בצד
מקציפים שמנת צמחית סוכר ובהדרגה מוסיפים את קרם הקוקוס.
ממשיכים בהקצפה לאיחוד. מנמיכים מיקסר ומוסיפים אינסטנט ווניל. תערובת
הגבינות הפרו 20. קורנפלור. גרד לימון. תמציות.רכז תפוז והגלטין המומס . עוצרים מיקסר
מערבלים במרית לתערובת אחידה. חלק מהתערובת מעבירים על תחתית הבסיס
ועל התערובת מסדרים בשכבה אחידה את המנגו. ועליו עוד שכבת תערובת הגבינות.
שולחים למקפיא יותר משעה ואחר מורידים למקרר עוגה נהדרת הכי חשוב שזה טעים על .