הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהסערה ברשת מממ. חדש לחלוטין יאמי עוגת בורגול מושחטת הכי חשוב שטעים
להכנת העוגה .
מקציפים חלבונים בהדרגה מוסיפים סוכר לקצף לא נוקשה..
בקערה ניפרדת מעבירים כל המרכבים מערבבים. .
ומעבירים את הקציפה לתערובת בעטיפה איטית.
מעבירים לתבנית מרופדת. ולתנור שחומם 10 דקות ל-180 מעלות .
10 דקות ראשונות אפיה ואחר מנמיכים ל-160 מעלות. אפיה 20-40 דקות .
הכנת הסירופ.
להרתיח ולבשל מספר דקות עד לצמיגות עדינה .
כשהעוגה חמה מהתנור ליצוק עליה את הדבש הקר.
ועם העוגה קרה ליצוק עליה דבש חם .
לקצפת.
מקציפים השמנת הצמיחית מאיטים מהירות ומוסיפים את האיסטנט .
ממשיכים להקציף מספר שניות .
הערה חשובה .
הבורגול לקנות עם גרגרים קטנטנים לא הגס וטוחנים ממש לקמח .
.