אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,052
צפיות

עוגת גבינה עם פרלינה או פיסטוק

המתכון של
עוגת גבינה עם פרלינה או פיסטוק

יפה וטעימה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לתחתית
  • 100 גרם חמאה
  • 1 שרוול פתי בר
  • לעוגה
  • 7 ביצים גודל לארג
  • 1 ורבע כוסות סוכר
  • קורט מלח
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 2 יחידות שמנת חמוצה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 3/4 כוס קורנפלור או קמח תפוח אדמה
  • לקצפת
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס חלב
  • 2 כפות מחית פרלינה או פיסטוק קונים בחנות למוצרי אפיה או מכינים בבית
  • 1/2 כוס אגוזי לוז טחונים גס
  • מתאים לתבנית 26 או 24 לגבוהה יותר
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את התחתית מערבבים את החמאה עם הפתי בר .


  • 2

    מניחים בתחתית התבנית נייר אפיה ומעל את מהדקים את הפתי בר.


  • 3

    מחממים תנור 150 מעלות .


  • 4

    מקציפים חלבונים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצפת במרקם יוגורט.


  • 5

    בקערה שמים את שאר המצרכים ומערבבים היטב מוסיפים בהדרגה את החלבונים ומקפלים לאט .


  • 6

    משמנים עם חמאה את התבנית בדפנות .


  • 7

    לוקחים מגבת מטבח רטובה קושרים מסביב לתבנית ,מוסיפים את הבלילה לתבנית ומעט דופקים את התבנית על השיש .


  • 8

    מכניסים לתנור ומניחים על תבנית התנור ואופים שעה וחצי בלי לפתוח את התנור .


  • 9

    אחרי שעה וחצי לכבות את התנור ומשאירים לכמה שעות להתקרר בתנור .


  • 10

    כשהעוגה מתקררת מכינים את הקצפת מוסיפים מחית פרלינה או פיסטוק ומקשטים ומעל מפזרים אגוזי לוז או פיסטוקים .


1

מכינים את התחתית מערבבים את החמאה עם הפתי בר .


2

מניחים בתחתית התבנית נייר אפיה ומעל את מהדקים את הפתי בר.


3

מחממים תנור 150 מעלות .


4

מקציפים חלבונים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצפת במרקם יוגורט.


5

בקערה שמים את שאר המצרכים ומערבבים היטב מוסיפים בהדרגה את החלבונים ומקפלים לאט .


6

משמנים עם חמאה את התבנית בדפנות .


7

לוקחים מגבת מטבח רטובה קושרים מסביב לתבנית ,מוסיפים את הבלילה לתבנית ומעט דופקים את התבנית על השיש .


8

מכניסים לתנור ומניחים על תבנית התנור ואופים שעה וחצי בלי לפתוח את התנור .


9

אחרי שעה וחצי לכבות את התנור ומשאירים לכמה שעות להתקרר בתנור .


10

כשהעוגה מתקררת מכינים את הקצפת מוסיפים מחית פרלינה או פיסטוק ומקשטים ומעל מפזרים אגוזי לוז או פיסטוקים .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים