לןגן

עוגת גבינה עם פרלינה או פיסטוק

מאת: שרה יוסף, פורסם: 10/07/2020 | 13:07
עוגת גבינה עם פרלינה או פיסטוק

תקציר המתכון: יפה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית מערבבים את החמאה עם הפתי בר

  2. מניחים בתחתית התבנית נייר אפיה ומעל את מהדקים את הפתי בר

  3. מחממים תנור 150 מעלות

  4. מקציפים חלבונים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצפת במרקם יוגורט

  5. בקערה שמים את שאר המצרכים ומערבבים היטב מוסיפים בהדרגה את החלבונים ומקפלים לאט

  6. משמנים עם חמאה את התבנית בדפנות

  7. לוקחים מגבת מטבח רטובה קושרים מסביב לתבנית ,מוסיפים את הבלילה לתבנית ומעט דופקים את התבנית על השיש

  8. מכניסים לתנור ומניחים על תבנית התנור ואופים שעה וחצי בלי לפתוח את התנור

  9. אחרי שעה וחצי לכבות את התנור ומשאירים לכמה שעות להתקרר בתנור

  10. כשהעוגה מתקררת מכינים את הקצפת מוסיפים מחית פרלינה או פיסטוק ומקשטים ומעל מפזרים אגוזי לוז או פיסטוקים