תקציר המתכון: יפה וטעימה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מכינים את התחתית מערבבים את החמאה עם הפתי בר
מניחים בתחתית התבנית נייר אפיה ומעל את מהדקים את הפתי בר
מחממים תנור 150 מעלות
מקציפים חלבונים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצפת במרקם יוגורט
בקערה שמים את שאר המצרכים ומערבבים היטב מוסיפים בהדרגה את החלבונים ומקפלים לאט
משמנים עם חמאה את התבנית בדפנות
לוקחים מגבת מטבח רטובה קושרים מסביב לתבנית ,מוסיפים את הבלילה לתבנית ומעט דופקים את התבנית על השיש
מכניסים לתנור ומניחים על תבנית התנור ואופים שעה וחצי בלי לפתוח את התנור
אחרי שעה וחצי לכבות את התנור ומשאירים לכמה שעות להתקרר בתנור
כשהעוגה מתקררת מכינים את הקצפת מוסיפים מחית פרלינה או פיסטוק ומקשטים ומעל מפזרים אגוזי לוז או פיסטוקים