אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

379
צפיות

עוגת גבינה בציפוי קרנצי

המתכון של
עוגת גבינה בציפוי קרנצי

עוגה טעימה מאוד תודות למתכון הנפלא של אורי שניידר

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • עוגה
  • 250 גר' גבינת טוב טעם (אני השתמשתי) או גביע גבינה 9%
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 מיכל שמנת להקצפה 38% (125 גר')
  • 2 חבילות שוקולד לבן
  • 200 גר' תותים קפואים
  • 3 ביצים
  • ציפוי
  • 1 חבילה שוקולד לבן
  • 2 כפות שמן
  • 4 חופנים ברס (ניתן לקנות בחנויות מתמחות) או פצפוצי אורז
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת העוגה: ממיסים ביחד את השוקולד והשמנת במיקרוגל במשך דקה וחצי.


  • 2

    מכינים תערובת מגבינה, ביצים, וקורנפלור, וטורפים לבלילה חלקה.


  • 3

    את גאנש השוקולד שנוצר שופכים על תערובת הגבינה .


  • 4

    מכניסים לכלי גבוה את התותים הקפואים ו-3 כפות מבלילת הגבינה. טוחנים באמצעות בלנדר מוט .


  • 5

    את תערובת התותים מוסיפים לתערובת הגבינה ובוחשים מעט כדי לקבל דוגמת שיש.


  • 6

    שופכים את התערובת לתבנית אינגליש קייק מקרטון.


  • 7

    אופים כשעה עד שעה וחצי ב- 160 מעלות.


  • 8

    מקררים את העוגה בחום החדר ומעבירים אותה למקרר לשעה.


  • 9

    מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד והשמן במיקרוגל, בערך דקה וחצי. מוציאים את הכלי מהמיקרוגל מערבבים עד שמקבלים תערובת נוזלית. מוסיפים את הברס/פצפוצי אורז.


  • 10

    מוציאים את העוגה המהמקר, הופכים אותה על נייר אפייה. שופכים את תערובת הציפוי לאורך העוגה ובאמצעות כפית מחליקים את הציפוי לצדדים. מעבירים את העוגה לצלחת הגשה, מקשטים ומעבירים למקרר.


1

הכנת העוגה: ממיסים ביחד את השוקולד והשמנת במיקרוגל במשך דקה וחצי.


2

מכינים תערובת מגבינה, ביצים, וקורנפלור, וטורפים לבלילה חלקה.


3

את גאנש השוקולד שנוצר שופכים על תערובת הגבינה .


4

מכניסים לכלי גבוה את התותים הקפואים ו-3 כפות מבלילת הגבינה. טוחנים באמצעות בלנדר מוט .


5

את תערובת התותים מוסיפים לתערובת הגבינה ובוחשים מעט כדי לקבל דוגמת שיש.


6

שופכים את התערובת לתבנית אינגליש קייק מקרטון.


7

אופים כשעה עד שעה וחצי ב- 160 מעלות.


8

מקררים את העוגה בחום החדר ומעבירים אותה למקרר לשעה.


9

מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד והשמן במיקרוגל, בערך דקה וחצי. מוציאים את הכלי מהמיקרוגל מערבבים עד שמקבלים תערובת נוזלית. מוסיפים את הברס/פצפוצי אורז.


10

מוציאים את העוגה המהמקר, הופכים אותה על נייר אפייה. שופכים את תערובת הציפוי לאורך העוגה ובאמצעות כפית מחליקים את הציפוי לצדדים. מעבירים את העוגה לצלחת הגשה, מקשטים ומעבירים למקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים