אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,146
צפיות

עוגת ביסקוויטים חום ולבן

המתכון של
עוגת ביסקוויטים חום ולבן

כל ביס עונג

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גרם ביסקוויטים (או כמה שנכנס לתבנית )
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • לקרם לבן: 250 גר גבינה לבנה 5%
  • לקרם חום:200 גר גבינה מו שוקולד חומה (של טרה)
  • *אילנית בניזרי*
  • קערית עם חלב לטבילת הביסקוויטים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת המיקסר נקציף את השמנת מתוקה עם הפודינג והאבקת סוכר לקצף אחיד !.


  • 2

    נחלק את הכמות של הקצפת לשני קערות ..בקערה אחת נוסיף את הגבינה הלבנה ונערבל לאיחוד.


  • 3

    בקערה שנייה נוסיף את הגבינה החומה ונערבל לאיחוד .


  • 4

    הרכבת העוגה : .


  • 5

    נטבול ביסקוויטים בחלב ונניח על תבנית מרובעת חד פעמית ...נמרח שכבה של הקרם הלבן ונשמור מעט לציפוי הסופי.


  • 6

    כעת נכין עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב ...נמרח את שכבת הקרם החום ונשמור מעט לציפוי העליון ....


  • 7

    שכבה אחרונה של ביסקוויטים והקרם הנותר משני הצבעים .


  • 8

    נעטר בשוקולד מריר מגורד.


  • 9

    רצוי להכניס להקפאה לשעתיים להתייצבות ואז להעביר למקרר.


  • 10

    עוגה קלה וטעימה ברמות .


  • 11

    בהצלחה אילנית בניזרי💕.


1

בקערת המיקסר נקציף את השמנת מתוקה עם הפודינג והאבקת סוכר לקצף אחיד !.


2

נחלק את הכמות של הקצפת לשני קערות ..בקערה אחת נוסיף את הגבינה הלבנה ונערבל לאיחוד.


3

בקערה שנייה נוסיף את הגבינה החומה ונערבל לאיחוד .


4

הרכבת העוגה : .


5

נטבול ביסקוויטים בחלב ונניח על תבנית מרובעת חד פעמית ...נמרח שכבה של הקרם הלבן ונשמור מעט לציפוי הסופי.


6

כעת נכין עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב ...נמרח את שכבת הקרם החום ונשמור מעט לציפוי העליון ....


7

שכבה אחרונה של ביסקוויטים והקרם הנותר משני הצבעים .


8

נעטר בשוקולד מריר מגורד.


9

רצוי להכניס להקפאה לשעתיים להתייצבות ואז להעביר למקרר.


10

עוגה קלה וטעימה ברמות .


11

בהצלחה אילנית בניזרי💕.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים