תקציר המתכון: כל ביס עונג
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערת המיקסר נקציף את השמנת מתוקה עם הפודינג והאבקת סוכר לקצף אחיד !
נחלק את הכמות של הקצפת לשני קערות ..בקערה אחת נוסיף את הגבינה הלבנה ונערבל לאיחוד
בקערה שנייה נוסיף את הגבינה החומה ונערבל לאיחוד
הרכבת העוגה :
נטבול ביסקוויטים בחלב ונניח על תבנית מרובעת חד פעמית ...נמרח שכבה של הקרם הלבן ונשמור מעט לציפוי הסופי
כעת נכין עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב ...נמרח את שכבת הקרם החום ונשמור מעט לציפוי העליון ...
שכבה אחרונה של ביסקוויטים והקרם הנותר משני הצבעים
נעטר בשוקולד מריר מגורד
רצוי להכניס להקפאה לשעתיים להתייצבות ואז להעביר למקרר
עוגה קלה וטעימה ברמות
בהצלחה אילנית בניזרי💕