ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור 200 מעלות.
-
2
בתחתית התנור להניח תבנית מים.
-
3
להכנה.
-
4
.
-
5
.
-
6
מעבירים למיקסר חלבונים ומקציפים בהדרגה מוסיפים .
-
7
סוכר ומקציפים במהירות איטית. לקצף לא נוקשה..
-
8
בקערה ניפרדת מערבבים חלמונים גבינות השמנת החמוצה.
-
9
תמצית ווניל קורנפלור ואינסטנט. אבקת אפיה גרד לימון ותפוז.
-
10
מערבבים היטב. מוסיפים את קציפת החלבונים. בעטיפה לתערובת החלמונים. .
-
11
תבנית מרופדת ג'חנון / אחרת באותו גודל. מעבירים הבלילה לתבנית באיטיות .
-
12
מעבירים לתנור את העוגה ואופים 1/4 שעה. ואחרי להעביר לחום -160 מעלות .
-
13
אפיה 2 קווים אפיה שעה .
1
לחמם תנור 200 מעלות.
2
בתחתית התנור להניח תבנית מים.
3
להכנה.
4
.
5
.
6
מעבירים למיקסר חלבונים ומקציפים בהדרגה מוסיפים .
7
סוכר ומקציפים במהירות איטית. לקצף לא נוקשה..
8
בקערה ניפרדת מערבבים חלמונים גבינות השמנת החמוצה.
9
תמצית ווניל קורנפלור ואינסטנט. אבקת אפיה גרד לימון ותפוז.
10
מערבבים היטב. מוסיפים את קציפת החלבונים. בעטיפה לתערובת החלמונים. .
11
תבנית מרופדת ג'חנון / אחרת באותו גודל. מעבירים הבלילה לתבנית באיטיות .
12
מעבירים לתנור את העוגה ואופים 1/4 שעה. ואחרי להעביר לחום -160 מעלות .
13
אפיה 2 קווים אפיה שעה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים