קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לחמם תנור 200 מעלות
בתחתית התנור להניח תבנית מים
להכנה
מעבירים למיקסר חלבונים ומקציפים בהדרגה מוסיפים
סוכר ומקציפים במהירות איטית. לקצף לא נוקשה.
בקערה ניפרדת מערבבים חלמונים גבינות השמנת החמוצה
תמצית ווניל קורנפלור ואינסטנט. אבקת אפיה גרד לימון ותפוז
מערבבים היטב. מוסיפים את קציפת החלבונים. בעטיפה לתערובת החלמונים.
תבנית מרופדת ג'חנון / אחרת באותו גודל. מעבירים הבלילה לתבנית באיטיות
מעבירים לתנור את העוגה ואופים 1/4 שעה. ואחרי להעביר לחום -160 מעלות
אפיה 2 קווים אפיה שעה