קערה קטנה עם חלב ומנת אספרסו/או כפית וחצי נס קפה. לערבב.
תבנית מלבנית מרובעת/ רינג
לקצפת
3 שמנת מתוקה (סה"כ 750 מ"ל)
1.5 כוס חלב (כוס חד"פ שקופה)
1.5 חבילות פודינג וניל שופרסל
1 כוס סוכר (כוס חדפ שקופה) זה מתאזן עם הגבינה ..
1 גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי
להקציף את כל החומרים יחד מלבד הגבינה ,עד לקצפת רכה ויציבה, בסוף להוסיף את הגבינת שמנת להקצפה לעוד כמה שניות עד לאיחוד.
אופן ההכנה
1
הרכבת העוגה : .
2
לטבול ביסקוויטים בקערת החלב עם הנס ולסדר שכבה אחידה אחד צמוד לשני בתחתית .לשים 1/3 מכמות הקצפת וליישר, לסדר עוד שכבת בסקוויטים, עוד קצפת וכך הלאה.. מי שמכינה ברינג להכניס למקפיא כמה שעות בכדי לחלץ ישר. מי שמכינה בתבנית רגילה שומרת במקרר.. מומלץ להכין יום לפני כך .
3
העוגה והביסקוויטים מקבלים את הלחות של הקצפת ומתרככים טוב.💥sivan ohayon💥.
אני זילפתי בין השכבות נגיעות של ממרח נוגט.. (עם שקית זילוף), ניתן גם ריבת חלב, לוטוס, נוטלה או כל ממרח אחר שאוהבים.. לא חובה אבל זה משדרג‼בהצלחה סיון אוחיון❤.
1
הרכבת העוגה : .
2
לטבול ביסקוויטים בקערת החלב עם הנס ולסדר שכבה אחידה אחד צמוד לשני בתחתית .לשים 1/3 מכמות הקצפת וליישר, לסדר עוד שכבת בסקוויטים, עוד קצפת וכך הלאה.. מי שמכינה ברינג להכניס למקפיא כמה שעות בכדי לחלץ ישר. מי שמכינה בתבנית רגילה שומרת במקרר.. מומלץ להכין יום לפני כך .
3
העוגה והביסקוויטים מקבלים את הלחות של הקצפת ומתרככים טוב.💥sivan ohayon💥.
אני זילפתי בין השכבות נגיעות של ממרח נוגט.. (עם שקית זילוף), ניתן גם ריבת חלב, לוטוס, נוטלה או כל ממרח אחר שאוהבים.. לא חובה אבל זה משדרג‼בהצלחה סיון אוחיון❤.