לןגן

עוגת ביסקוויטים קרם קצפת וניל שמנת

מאת: סיון אוחיון אברג׳ל, פורסם: 27/05/2020 | 18:49
עוגת ביסקוויטים קרם קצפת וניל שמנת

תקציר המתכון: 💥העוגה שתמיד מנצחת💥 כי אין על הפשטות..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לקצפת

אופן הכנה

  1. הרכבת העוגה :

  2. לטבול ביסקוויטים בקערת החלב עם הנס ולסדר שכבה אחידה אחד צמוד לשני בתחתית .לשים 1/3 מכמות הקצפת וליישר, לסדר עוד שכבת בסקוויטים, עוד קצפת וכך הלאה.. מי שמכינה ברינג להכניס למקפיא כמה שעות בכדי לחלץ ישר. מי שמכינה בתבנית רגילה שומרת במקרר.. מומלץ להכין יום לפני כך

  3. העוגה והביסקוויטים מקבלים את הלחות של הקצפת ומתרככים טוב.💥sivan ohayon💥

  4. להכנת הגנאש:

  5. 1/2 שמנת מתוקה , 70 גר שוקולד מריר, 30 גר שוקולד חלב לשבור לקוביות להמיס במיקרו יחד עם השמנת בפולסים.

  6. אני זילפתי בין השכבות נגיעות של ממרח נוגט.. (עם שקית זילוף), ניתן גם ריבת חלב, לוטוס, נוטלה או כל ממרח אחר שאוהבים.. לא חובה אבל זה משדרג‼בהצלחה סיון אוחיון❤