אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,423
צפיות

עוגת גבינה אפויה בסיר של ג׳חנון נמסה בפה 💋

המתכון של
עוגת גבינה אפויה בסיר של  ג׳חנון נמסה בפה 💋

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצריכים הדרושים
  • 750 גרם גבינה לבנה 9%
  • 1 שמנת חמוצה של פעם
  • 6 ביצים מופרדות
  • כוס וחצי סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידה של לימון אחד
  • 4 כפות קורנפלור מלאות
  • 3 כפות פודינג וניל מלאות
אופן ההכנה
  • 1

    1)מערבבים את הגבינה עם השמנת.


  • 2

    2)ומוסיפים בהדרגה את הקורנפלור ופודינג וניל ומערבבים עד שאין גושים ,מוסיפים את גרידת הלימון ושוב מערבבים.


  • 3

    3)מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ומוסיפים לתערובת הגבינה.


  • 4

    4) מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב אבל לא להקציף יותר מידי רק עד ליציבות .


  • 5

    5) מוסיפים את קצף החלבונים לתערובת הגבינה בהדרגה ובתנועות קיפול .


  • 6

    6) שופכים את התערובת לסיר ג׳חנון בקוטר 22 ס"מ מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות משומנת היטב.


  • 7

    7) מניחים מגש עם מים רותחים בתחתית התנור מחממים תנור ל 200 מעלות .


  • 8

    8) מניחים את התבנית בתוך התבנית עם המים ואופים 30 דקות ראשונות על 200 מעלות ללא טורבו.


  • 9

    ועוד 30 דקות על 160 מעלות.


  • 10

    9)מכבים את התנור ולא מוציאים אותה עד שמתקררת לגמרי.


  • 11

    10) מניחים אותה על השיש לעוד שעה ומחלצים.


1

1)מערבבים את הגבינה עם השמנת.


2

2)ומוסיפים בהדרגה את הקורנפלור ופודינג וניל ומערבבים עד שאין גושים ,מוסיפים את גרידת הלימון ושוב מערבבים.


3

3)מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ומוסיפים לתערובת הגבינה.


4

4) מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב אבל לא להקציף יותר מידי רק עד ליציבות .


5

5) מוסיפים את קצף החלבונים לתערובת הגבינה בהדרגה ובתנועות קיפול .


6

6) שופכים את התערובת לסיר ג׳חנון בקוטר 22 ס"מ מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות משומנת היטב.


7

7) מניחים מגש עם מים רותחים בתחתית התנור מחממים תנור ל 200 מעלות .


8

8) מניחים את התבנית בתוך התבנית עם המים ואופים 30 דקות ראשונות על 200 מעלות ללא טורבו.


9

ועוד 30 דקות על 160 מעלות.


10

9)מכבים את התנור ולא מוציאים אותה עד שמתקררת לגמרי.


11

10) מניחים אותה על השיש לעוד שעה ומחלצים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים