לןגן

עוגת גבינה אפויה בסיר של ג׳חנון נמסה בפה 💋

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/05/2020 | 15:28
עוגת גבינה אפויה בסיר של  ג׳חנון נמסה בפה 💋

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מערבבים את הגבינה עם השמנת

  2. 2)ומוסיפים בהדרגה את הקורנפלור ופודינג וניל ומערבבים עד שאין גושים ,מוסיפים את גרידת הלימון ושוב מערבבים

  3. 3)מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ומוסיפים לתערובת הגבינה

  4. 4) מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב אבל לא להקציף יותר מידי רק עד ליציבות

  5. 5) מוסיפים את קצף החלבונים לתערובת הגבינה בהדרגה ובתנועות קיפול

  6. 6) שופכים את התערובת לסיר ג׳חנון בקוטר 22 ס"מ מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות משומנת היטב

  7. 7) מניחים מגש עם מים רותחים בתחתית התנור מחממים תנור ל 200 מעלות

  8. 8) מניחים את התבנית בתוך התבנית עם המים ואופים 30 דקות ראשונות על 200 מעלות ללא טורבו

  9. ועוד 30 דקות על 160 מעלות

  10. 9)מכבים את התנור ולא מוציאים אותה עד שמתקררת לגמרי

  11. 10) מניחים אותה על השיש לעוד שעה ומחלצים