אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

655
צפיות

עוגת גבינה מושלמת

המתכון של
עוגת גבינה מושלמת

עוגת גבינה נמסה בפה .. טעימה ממש

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 ביצים L
  • 1 כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 פודינג וניל
  • תמצית וניל
  • 4 כפות קונפלור
  • לציפוי : לוטוס וחלב / קרם וניל
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם את התנור ל- 220 מעלות ולהניח בתחתית התנור תבנית עם מים. .


  • 2

    להפריד את החלבון והחלמון .


  • 3

    להקציף את החלבונים כשתי דקות ואז להוסיף בהדרגה את הסוכר וסוכר הוניל. והלמשיך להקציף לקצף חזק ויציב. .


  • 4

    בקערה של החלמונים להוסיף לחלמונים : גבינה, שמנת, שמנת חמוצה, פודינג וניל, תמצית וקונפלור. לערבב ידנית היטב ואז להוסיף מתערובת החלבונים בשלבים בתנועות עטיפה עדינות עד לקבלת קרם אחיד . .


  • 5

    למזוג את התערובת לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. .


  • 6

    להכניס לתנור בחום של 220 מעלות למשך 15 דקות ואז להוריד את חום התנור ל- 120 מעלות ולמשך 90 דקות נוספות..


  • 7

    לא לפתוח את התנור במשך האפיה. .


  • 8

    בתום האפיה לפתוח את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור למשך חצי שעה ולהוציא החוצה לקירור..


  • 9

    ציפוי: .


  • 10

    קרם וניל : להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל ומעט חלב .


  • 11

    קרם לוטוס - להמיס במיקרו 2 כפות לוטוס ולהוסיף 1/4 כוס חלב ולערבב לקרם אחיד ולמזוג על העוגה. ולזלף מסביב את קרם הוניל. .


  • 12

    להכניס למקרר ללילה ואז אפשר ליהנות מהעוגה המושלמת הזו..


  • 13

    מומלץץץץ באהבה .


1

לחמם את התנור ל- 220 מעלות ולהניח בתחתית התנור תבנית עם מים. .


2

להפריד את החלבון והחלמון .


3

להקציף את החלבונים כשתי דקות ואז להוסיף בהדרגה את הסוכר וסוכר הוניל. והלמשיך להקציף לקצף חזק ויציב. .


4

בקערה של החלמונים להוסיף לחלמונים : גבינה, שמנת, שמנת חמוצה, פודינג וניל, תמצית וקונפלור. לערבב ידנית היטב ואז להוסיף מתערובת החלבונים בשלבים בתנועות עטיפה עדינות עד לקבלת קרם אחיד . .


5

למזוג את התערובת לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. .


6

להכניס לתנור בחום של 220 מעלות למשך 15 דקות ואז להוריד את חום התנור ל- 120 מעלות ולמשך 90 דקות נוספות..


7

לא לפתוח את התנור במשך האפיה. .


8

בתום האפיה לפתוח את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור למשך חצי שעה ולהוציא החוצה לקירור..


9

ציפוי: .


10

קרם וניל : להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל ומעט חלב .


11

קרם לוטוס - להמיס במיקרו 2 כפות לוטוס ולהוסיף 1/4 כוס חלב ולערבב לקרם אחיד ולמזוג על העוגה. ולזלף מסביב את קרם הוניל. .


12

להכניס למקרר ללילה ואז אפשר ליהנות מהעוגה המושלמת הזו..


13

מומלץץץץ באהבה .


עוגת גבינה לוטוס וניל מושלמת
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים