תקציר המתכון: עוגת גבינה נמסה בפה .. טעימה ממש
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לחמם את התנור ל- 220 מעלות ולהניח בתחתית התנור תבנית עם מים.
להפריד את החלבון והחלמון
להקציף את החלבונים כשתי דקות ואז להוסיף בהדרגה את הסוכר וסוכר הוניל. והלמשיך להקציף לקצף חזק ויציב.
בקערה של החלמונים להוסיף לחלמונים : גבינה, שמנת, שמנת חמוצה, פודינג וניל, תמצית וקונפלור. לערבב ידנית היטב ואז להוסיף מתערובת החלבונים בשלבים בתנועות עטיפה עדינות עד לקבלת קרם אחיד .
למזוג את התערובת לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
להכניס לתנור בחום של 220 מעלות למשך 15 דקות ואז להוריד את חום התנור ל- 120 מעלות ולמשך 90 דקות נוספות.
לא לפתוח את התנור במשך האפיה.
בתום האפיה לפתוח את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור למשך חצי שעה ולהוציא החוצה לקירור.
ציפוי:
קרם וניל : להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל ומעט חלב
קרם לוטוס - להמיס במיקרו 2 כפות לוטוס ולהוסיף 1/4 כוס חלב ולערבב לקרם אחיד ולמזוג על העוגה. ולזלף מסביב את קרם הוניל.
להכניס למקרר ללילה ואז אפשר ליהנות מהעוגה המושלמת הזו.
מומלץץץץ באהבה