הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1) אופן ההכנת הטורט שוקולד .
ממיסים את השוקולד עם המים על בן מארי עד להמסה מלאה ושמים בצד .
2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
3)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס עד לקבלת מרקם חלק , מוסיפים את השמן ומיץ תפוזים ושוב מערבבים .
4)שופכים את התערובת לחלבונים ומערבבים היטב מוסיפים את הקמח אבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים ושופכים לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 40 דקות .
5) אופן ההכנה קרם גבינה.
שופכים לקערת מיקסר את השמנות המתוקות חלב ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
6)מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף אבל לא יותר מדי רק עד לאיחוד.
.
7)מניחים רינג בקוטר 24 ס"מ על תחתית או מגש ומסדרים שקף סביב.
ומחלצים ומניחים את הטורט .
משטחים את הקרם ומיישרים ומכניסים למקרר לחצי שנה 🕛.
8)הכנת הגנאש שוקולד.
מניחים את המרכיבים בקערת זכוכית וממיסים במיקרוגל. 1מוצאים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה שופכים על העוגה .
ושוב חזרה למקרר לשעה להתייצבות.
וקישוט כל אחד עם הרעיונות שלו.
מומלץ לחמם סכין לפני שחותכים את העוגה.