1 מרגרינה מחמאה 3/4 כוס מים להרתיח עד להמסה ולצנן
1 ורבע כוס מים חמימים- ביחד 2 כוסות
כפית מלח
למילו
7 כפות גדושות שוקולית
3 כפות גדושות קקאו איכותי .
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
לערבב היטב עד לקבלת מרקם משחתי.
סירופ
1 כוס מים
1 כוס סוכר
כפית וניל
לבשל על האש עד להמסה של הסוכר, לצננן. ולשפוך על העוגות כאשר הן יוצאות מהתנור
אופן ההכנה
1
את הקמח המנופה והשמרים והסוכר לערבב להוסיף את הביצים המלח ולערבב באיטיות להוסיף את המרגרינה המהולה במים בהדרגה תוך ערבול על מהירות 2 לערבב מעט ולהתחיל להוסיף את המים . לערבל על מהירות 3-4 כ7 דקות. להרטיב את הידיים בשמן ולהקפיץ את הבצק לעגל אותו לכסות בניילון נמצד ולהכניס למקרר ל10 שעות או לילה..
2
לחלק את הבצק ל 4 חלקים שווים. לפתוח דק כמה שניתן ולחלק ל2- למרוח את הבצק במילוי ומעל לפזר מעט קינמון וציפורן. מי שאוהב יכול להוסיף חלווה מפוררת. או אגוזים קצוצים..
3
לגלגל למשוך את הבצק ולגלגל שלא יהיה אוויר בבצק. לאחר מכן את 2 החלקים ללפלפ ביחד. להניח על תבנית משומנת להתפחה שניה של חצי שעה . יוצא 4 תבניות..
4
להכניס לתנור באמצע 180 מעלות עד להשחמה יפה..
1
את הקמח המנופה והשמרים והסוכר לערבב להוסיף את הביצים המלח ולערבב באיטיות להוסיף את המרגרינה המהולה במים בהדרגה תוך ערבול על מהירות 2 לערבב מעט ולהתחיל להוסיף את המים . לערבל על מהירות 3-4 כ7 דקות. להרטיב את הידיים בשמן ולהקפיץ את הבצק לעגל אותו לכסות בניילון נמצד ולהכניס למקרר ל10 שעות או לילה..
2
לחלק את הבצק ל 4 חלקים שווים. לפתוח דק כמה שניתן ולחלק ל2- למרוח את הבצק במילוי ומעל לפזר מעט קינמון וציפורן. מי שאוהב יכול להוסיף חלווה מפוררת. או אגוזים קצוצים..
3
לגלגל למשוך את הבצק ולגלגל שלא יהיה אוויר בבצק. לאחר מכן את 2 החלקים ללפלפ ביחד. להניח על תבנית משומנת להתפחה שניה של חצי שעה . יוצא 4 תבניות..