קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
את הקמח המנופה והשמרים והסוכר לערבב להוסיף את הביצים המלח ולערבב באיטיות להוסיף את המרגרינה המהולה במים בהדרגה תוך ערבול על מהירות 2 לערבב מעט ולהתחיל להוסיף את המים . לערבל על מהירות 3-4 כ7 דקות. להרטיב את הידיים בשמן ולהקפיץ את הבצק לעגל אותו לכסות בניילון נמצד ולהכניס למקרר ל10 שעות או לילה.
לחלק את הבצק ל 4 חלקים שווים. לפתוח דק כמה שניתן ולחלק ל2- למרוח את הבצק במילוי ומעל לפזר מעט קינמון וציפורן. מי שאוהב יכול להוסיף חלווה מפוררת. או אגוזים קצוצים.
לגלגל למשוך את הבצק ולגלגל שלא יהיה אוויר בבצק. לאחר מכן את 2 החלקים ללפלפ ביחד. להניח על תבנית משומנת להתפחה שניה של חצי שעה . יוצא 4 תבניות.
להכניס לתנור באמצע 180 מעלות עד להשחמה יפה.