אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,156
צפיות

עוגת גבינה אפויה עם נוטלה

המתכון של
עוגת גבינה אפויה עם נוטלה

מתאימה לפסח

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 7 ביצים גודל לאר'ג
  • 1 ורבע כוסות סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 3/4 כוס קמח תפוח אדמה
  • גרידת לימון
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 2 יחידות שמנת חמוצה
  • קורט מלח
  • 2 כפות ממרח נוטלה
  • הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה
  • לציפוי אפשרויות
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות סוכר
  • או אפשרות גנאש שוקולד
  • 1/2 שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור 150 מעלות .


  • 2

    להקציף חלבונים עם קורט מלח וכוס סוכר לקבלת קצף לא קשה במרקם יוגורט .


  • 3

    בקערה נפרדת נערבב חלמונים,רבע כוס סוכר,גבינה,שמנת,אינסטנט פודינג,סוכר וניל,קמח תפוח אדמה,גרידת לימון נערבב היטב לקבלת בלילה חלקה ,נוסיף בהדרגה את החלבונים ונקפל לאט לאט .


  • 4

    לשים בתבנית בתחתית נייר אפיה ומסביב נמרח מעט חמאה ונוסיף את הבלילה .


  • 5

    לקחת את הנוטלה ונחמם מעט במיקרו כמה שניות עם כפית נפסק מעל העוגה ונקשקש עם מזלג .


  • 6

    את התבנית מסביב לשים מגבת מטבח רטובה ונקשור מסביב עם עוד מגבת רטובה כמו בתמונה .


  • 7

    בתוך התנור בשלב ב2 נניח את תבנית התנור בלי מים ומעלה נניח את תבנית העוגה ונאפה את העוגה שעה וחצי בלי לפתוח את התנור .


  • 8

    כשהעוגה מוכנה להשאיר בתנור לפחות שעתיים .


  • 9

    לאחר מכן להוציא לקרר היטב .


  • 10

    אפשר לקשט עם קצפת או גנאש שוקולד .


  • 11

    בהצלחה .


1

לחמם תנור 150 מעלות .


2

להקציף חלבונים עם קורט מלח וכוס סוכר לקבלת קצף לא קשה במרקם יוגורט .


3

בקערה נפרדת נערבב חלמונים,רבע כוס סוכר,גבינה,שמנת,אינסטנט פודינג,סוכר וניל,קמח תפוח אדמה,גרידת לימון נערבב היטב לקבלת בלילה חלקה ,נוסיף בהדרגה את החלבונים ונקפל לאט לאט .


4

לשים בתבנית בתחתית נייר אפיה ומסביב נמרח מעט חמאה ונוסיף את הבלילה .


5

לקחת את הנוטלה ונחמם מעט במיקרו כמה שניות עם כפית נפסק מעל העוגה ונקשקש עם מזלג .


6

את התבנית מסביב לשים מגבת מטבח רטובה ונקשור מסביב עם עוד מגבת רטובה כמו בתמונה .


7

בתוך התנור בשלב ב2 נניח את תבנית התנור בלי מים ומעלה נניח את תבנית העוגה ונאפה את העוגה שעה וחצי בלי לפתוח את התנור .


8

כשהעוגה מוכנה להשאיר בתנור לפחות שעתיים .


9

לאחר מכן להוציא לקרר היטב .


10

אפשר לקשט עם קצפת או גנאש שוקולד .


11

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים