ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
3/4 כוס סוכר ( מידה כוס חד פעמי חם)
-
-
-
-
-
-
קישוט-קופסא שימורי אפרסקים
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור על טורבו 160 מעלות.
-
2
להפריד חלבונים להקציף ולהוסיף בהדרגה סוכר.
-
3
את החלמונים הקורנפלור והשקדים טחונים להוסיף בנדרגה בתנועות קיפול.
-
4
לשמן תבנית לצקת את העיסה ולאפות 25 דקות לבדוק עם קיסם במידה ולא אפויה מספיק להוסיף 5 דקות לזמן אפיה לצנן ולחצות את העוגה ל-2.
-
5
להקציף 2 שמנת מתוקה אנסטנט וסוכר.
-
6
למרוח חצי מהכמות על חצי מהעוגה להניח חצי שני ומעל את יתר הקרם.
-
7
לסנן את האפרסקים לשמור נוזלים.
-
8
לחתוך לרצועות ולסדר במעגלים.
-
9
להרתיח חצי כוס מהנוזלים עם כף סוכר וכף לימון 10 דקות ולהבריש מעל האפרסקים.
1
לחמם תנור על טורבו 160 מעלות.
2
להפריד חלבונים להקציף ולהוסיף בהדרגה סוכר.
3
את החלמונים הקורנפלור והשקדים טחונים להוסיף בנדרגה בתנועות קיפול.
4
לשמן תבנית לצקת את העיסה ולאפות 25 דקות לבדוק עם קיסם במידה ולא אפויה מספיק להוסיף 5 דקות לזמן אפיה לצנן ולחצות את העוגה ל-2.
5
להקציף 2 שמנת מתוקה אנסטנט וסוכר.
6
למרוח חצי מהכמות על חצי מהעוגה להניח חצי שני ומעל את יתר הקרם.
7
לסנן את האפרסקים לשמור נוזלים.
8
לחתוך לרצועות ולסדר במעגלים.
9
להרתיח חצי כוס מהנוזלים עם כף סוכר וכף לימון 10 דקות ולהבריש מעל האפרסקים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים