אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,115
צפיות

עוגת קרם עם אפרסקים כשרה לפסח

המתכון של
עוגת קרם עם אפרסקים כשרה לפסח

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבסיס - 5 ביצים L
  • 3/4 כוס סוכר ( מידה כוס חד פעמי חם)
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 2 כפות שקדים טחונים
  • קרם-2 שמנת מתוקה
  • 1 אנסטנט וניל
  • 2 כפות סוכר
  • קישוט-קופסא שימורי אפרסקים
  • כף לימון
  • כף סוכר
  • תבנית 24
  • תרסיס לשימון התבנית
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור על טורבו 160 מעלות.


  • 2

    להפריד חלבונים להקציף ולהוסיף בהדרגה סוכר.


  • 3

    את החלמונים הקורנפלור והשקדים טחונים להוסיף בנדרגה בתנועות קיפול.


  • 4

    לשמן תבנית לצקת את העיסה ולאפות 25 דקות לבדוק עם קיסם במידה ולא אפויה מספיק להוסיף 5 דקות לזמן אפיה לצנן ולחצות את העוגה ל-2.


  • 5

    להקציף 2 שמנת מתוקה אנסטנט וסוכר.


  • 6

    למרוח חצי מהכמות על חצי מהעוגה להניח חצי שני ומעל את יתר הקרם.


  • 7

    לסנן את האפרסקים לשמור נוזלים.


  • 8

    לחתוך לרצועות ולסדר במעגלים.


  • 9

    להרתיח חצי כוס מהנוזלים עם כף סוכר וכף לימון 10 דקות ולהבריש מעל האפרסקים.


1

לחמם תנור על טורבו 160 מעלות.


2

להפריד חלבונים להקציף ולהוסיף בהדרגה סוכר.


3

את החלמונים הקורנפלור והשקדים טחונים להוסיף בנדרגה בתנועות קיפול.


4

לשמן תבנית לצקת את העיסה ולאפות 25 דקות לבדוק עם קיסם במידה ולא אפויה מספיק להוסיף 5 דקות לזמן אפיה לצנן ולחצות את העוגה ל-2.


5

להקציף 2 שמנת מתוקה אנסטנט וסוכר.


6

למרוח חצי מהכמות על חצי מהעוגה להניח חצי שני ומעל את יתר הקרם.


7

לסנן את האפרסקים לשמור נוזלים.


8

לחתוך לרצועות ולסדר במעגלים.


9

להרתיח חצי כוס מהנוזלים עם כף סוכר וכף לימון 10 דקות ולהבריש מעל האפרסקים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים