בקערה שמים את הביצים והסוכר ומקציפים עד לקבלת בלילה תפוחה, מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף, מוסיפים את הסוכר הוניל וממשיכים להקציף בקערה נוספת שמים קמח מנופה עם אבקת אפיה ומערבבים מוסיפים את הלוקום ומערבים, מוסיפים לבלילה קמח ומיץ תפוזים לסירוגין ומקציפים אחר כל פעם, עד שמסיימים את הקמח ואת מיץ התפוזים..
2
שופכים את הבלילה לתבנית אפיה חד פעמית ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעה או עד שהעוגה מוכנה וקיסם עץ הננעץ בתוכה יוצא יובש..
1
בקערה שמים את הביצים והסוכר ומקציפים עד לקבלת בלילה תפוחה, מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף, מוסיפים את הסוכר הוניל וממשיכים להקציף בקערה נוספת שמים קמח מנופה עם אבקת אפיה ומערבבים מוסיפים את הלוקום ומערבים, מוסיפים לבלילה קמח ומיץ תפוזים לסירוגין ומקציפים אחר כל פעם, עד שמסיימים את הקמח ואת מיץ התפוזים..
2
שופכים את הבלילה לתבנית אפיה חד פעמית ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעה או עד שהעוגה מוכנה וקיסם עץ הננעץ בתוכה יוצא יובש..