ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
[לעוגה].
-
2
מקציפים את החמאה עם חצי כוס סוכר. מוסיפים חלמונים וממשיכים להקציף, .
-
3
מקפלים פנימה את הברנדי,הקמח , והפרג..
-
4
מקציפים את החלבונים עם הסוכר הנותר..
-
5
מקפלים את הקצף לתערובת הפרג ומעבירים לתבנית קפיצית מספר 26 משומנת..
-
6
אופים כ40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני 170 מעלות..
-
7
[ציפוי] .
-
8
ממיסים שוקולד מעל אדים..
-
9
ממיסים קפה וסוכר במים חמים,מוסיפים לשוקולד..
-
10
בוחשים היטב,מסירים מעל האדים ומוסיפים חמאה תוך בחישה ..
-
11
יוצקים את הקרם החם על העוגה המצוננת.
1
[לעוגה].
2
מקציפים את החמאה עם חצי כוס סוכר. מוסיפים חלמונים וממשיכים להקציף, .
3
מקפלים פנימה את הברנדי,הקמח , והפרג..
4
מקציפים את החלבונים עם הסוכר הנותר..
5
מקפלים את הקצף לתערובת הפרג ומעבירים לתבנית קפיצית מספר 26 משומנת..
6
אופים כ40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני 170 מעלות..
7
[ציפוי] .
8
ממיסים שוקולד מעל אדים..
9
ממיסים קפה וסוכר במים חמים,מוסיפים לשוקולד..
10
בוחשים היטב,מסירים מעל האדים ומוסיפים חמאה תוך בחישה ..
11
יוצקים את הקרם החם על העוגה המצוננת.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים