קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
[לעוגה]
מקציפים את החמאה עם חצי כוס סוכר. מוסיפים חלמונים וממשיכים להקציף,
מקפלים פנימה את הברנדי,הקמח , והפרג.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר הנותר.
מקפלים את הקצף לתערובת הפרג ומעבירים לתבנית קפיצית מספר 26 משומנת.
אופים כ40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני 170 מעלות.
[ציפוי]
ממיסים שוקולד מעל אדים.
ממיסים קפה וסוכר במים חמים,מוסיפים לשוקולד.
בוחשים היטב,מסירים מעל האדים ומוסיפים חמאה תוך בחישה .
יוצקים את הקרם החם על העוגה המצוננת