לןגן

עוגת פרג עם שוקולד

מאת: ורד גולן, פורסם: 15/02/2020 | 13:37
עוגת פרג עם שוקולד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. [לעוגה]

  2. מקציפים את החמאה עם חצי כוס סוכר. מוסיפים חלמונים וממשיכים להקציף,

  3. מקפלים פנימה את הברנדי,הקמח , והפרג.

  4. מקציפים את החלבונים עם הסוכר הנותר.

  5. מקפלים את הקצף לתערובת הפרג ומעבירים לתבנית קפיצית מספר 26 משומנת.

  6. אופים כ40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני 170 מעלות.

  7. [ציפוי]

  8. ממיסים שוקולד מעל אדים.

  9. ממיסים קפה וסוכר במים חמים,מוסיפים לשוקולד.

  10. בוחשים היטב,מסירים מעל האדים ומוסיפים חמאה תוך בחישה .

  11. יוצקים את הקרם החם על העוגה המצוננת