אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 ביצים מופרדות
  • כוס וחצי סוכר
  • 4 כפות קמח מצה
  • 4 כפות קקאו
  • 4 כפות שמן
  • שקית אבקת אפיה
  • 100 גר קוקוס טחון
  • 100 גר שוקולד חלב מגורד
  • 100 גר שוקולד קרם חלב.
  • לקצפת
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה
  • כף נס קפה
  • 4 כפות סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    להלדיק תנור על 180•.


  • 2

    1)את החלבונים להקציף עם כוס וחצי סוכר עד לקצפת יציבה (נוקשה) .


  • 3

    2) בחלמונים להוסיף את ה קקאו, קמח מצה, שמן, קוקוס, א.אפיה והשוקולד המגורד ולערבב .


  • 4

    3) להוסיף את החלבונים לבלילה ולערבב בתנועות עטיפה עד לאיחוד. .


  • 5

    4)לשמן תבנית , לשפוך את הבלילה ולאפות עד שהקיסם יוצא יבש בערך 45 דק. .


  • 6

    5)איך שמוציאים את העוגה שופכים עליה כוס נס- כפית נס 2 כפיות סוכר ומים רותחים( בלי חלב)!! מרטיבים את העוגה טוב ונותנים לה להתקרר בטמפ החדר.


  • 7

    6) מכינים את הקצפת ושמים במקרר עד שהעוגה מתקררת..


  • 8

    7)מצפים את העוגה בקצפת ומגרדים מעל שוקולד קרם חלב או לפי בחירה. .


  • 9

    8) מכיניסים למקרר לכמה שעות שתתייצב.


  • 10

    בתאבון😊.


1

להלדיק תנור על 180•.


2

1)את החלבונים להקציף עם כוס וחצי סוכר עד לקצפת יציבה (נוקשה) .


3

2) בחלמונים להוסיף את ה קקאו, קמח מצה, שמן, קוקוס, א.אפיה והשוקולד המגורד ולערבב .


4

3) להוסיף את החלבונים לבלילה ולערבב בתנועות עטיפה עד לאיחוד. .


5

4)לשמן תבנית , לשפוך את הבלילה ולאפות עד שהקיסם יוצא יבש בערך 45 דק. .


6

5)איך שמוציאים את העוגה שופכים עליה כוס נס- כפית נס 2 כפיות סוכר ומים רותחים( בלי חלב)!! מרטיבים את העוגה טוב ונותנים לה להתקרר בטמפ החדר.


7

6) מכינים את הקצפת ושמים במקרר עד שהעוגה מתקררת..


8

7)מצפים את העוגה בקצפת ומגרדים מעל שוקולד קרם חלב או לפי בחירה. .


9

8) מכיניסים למקרר לכמה שעות שתתייצב.


10

בתאבון😊.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים