2)בקערת המיקסר מקציפים ביצים כ 10 דקות עם 2 הסוגי הסוכרים עד לקבלת בלילה תפוחה..
3
.
4
3)מוסיפים את השמן בזרם דק ומערבבים היטב. מוסיפים את מחית הדלעת קרה כמובן מערבבים היטב .
5
.
6
4)מוסיפים את תערובת הקמח במהירות איטית ומערבבים ידני ללא מיקסר רק עד איחוד..
7
5)מוסיפים את השוקולד צ'יפס וקוקוס ומערבבים מעט.
8
מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 23 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ שעה עד שקיסם יוצא מאמצע העוגה עם פירורים לחים בלבד..
9
6)מניחים את התבנית לצינון על רשת, ולאחר כ 10 דקות משחררים את העוגה הופכים אותה ומניחים לה כך להצטנן על הרשת.
10
7)אופן ההכנת הציפוי :.
11
מערבבים בכלי גבוה את הדבש מייפל חלב סויה ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת חלקה מוסיפים את התערובת של איגוזי לוז ואיגוזי מלך ושופכים על העוגה שהיא עוד חמה.
2)בקערת המיקסר מקציפים ביצים כ 10 דקות עם 2 הסוגי הסוכרים עד לקבלת בלילה תפוחה..
3
.
4
3)מוסיפים את השמן בזרם דק ומערבבים היטב. מוסיפים את מחית הדלעת קרה כמובן מערבבים היטב .
5
.
6
4)מוסיפים את תערובת הקמח במהירות איטית ומערבבים ידני ללא מיקסר רק עד איחוד..
7
5)מוסיפים את השוקולד צ'יפס וקוקוס ומערבבים מעט.
8
מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 23 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ שעה עד שקיסם יוצא מאמצע העוגה עם פירורים לחים בלבד..
9
6)מניחים את התבנית לצינון על רשת, ולאחר כ 10 דקות משחררים את העוגה הופכים אותה ומניחים לה כך להצטנן על הרשת.
10
7)אופן ההכנת הציפוי :.
11
מערבבים בכלי גבוה את הדבש מייפל חלב סויה ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת חלקה מוסיפים את התערובת של איגוזי לוז ואיגוזי מלך ושופכים על העוגה שהיא עוד חמה.