ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
כוס חד פעמי שקוף מיץ פריגת לימונענע
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
-
2
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים ושארית הסוכר ושאר המרכיבים ,מוסיפים את החלבונים בתנועת עטיפה .
-
3
לשמן תבנית.
-
4
חום 170 עד שקיסם יוצא יבש !תבנית 26/24.
-
5
כוס שלא מוגדרת בחד פעמי שקוף משתמשים בכוס מידה אוניברסלית.
1
להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
2
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים ושארית הסוכר ושאר המרכיבים ,מוסיפים את החלבונים בתנועת עטיפה .
3
לשמן תבנית.
4
חום 170 עד שקיסם יוצא יבש !תבנית 26/24.
5
כוס שלא מוגדרת בחד פעמי שקוף משתמשים בכוס מידה אוניברסלית.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים