ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
-
-
-
-
-
*כף גדושה של קקאו (לא חובה)
אופן ההכנה
-
1
עוגת תפוזים עם קוקוס/נדיה אביזוב גדלוב.
-
2
מקציפים במהירות גבוהה ביצים עם קורט מלח ובהדרגה מוסיפים את סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית..
-
3
מורידים את מהירות המיקסר.
-
4
ומוסיפים בהדרגה את השמן, מיץ תפוזים, וגרדת תפוזים..
-
5
לאחר שהתערובת אחידה מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן עד שמתקבלת תערובת אחידה..
-
6
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות במשך כ שעה, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..
-
7
מצננים את העוגה הייטב.
-
8
מפדרים באבקת סוכר ומגישים..
-
9
*ניתן לשלב ב 1/3 מכמות הבלילה בקקאו..
-
10
*אני אפיתי בתבנית סיליקון במדף תחתון במשך 60 דק'..
1
עוגת תפוזים עם קוקוס/נדיה אביזוב גדלוב.
2
מקציפים במהירות גבוהה ביצים עם קורט מלח ובהדרגה מוסיפים את סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית..
3
מורידים את מהירות המיקסר.
4
ומוסיפים בהדרגה את השמן, מיץ תפוזים, וגרדת תפוזים..
5
לאחר שהתערובת אחידה מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן עד שמתקבלת תערובת אחידה..
6
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות במשך כ שעה, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..
7
מצננים את העוגה הייטב.
8
מפדרים באבקת סוכר ומגישים..
9
*ניתן לשלב ב 1/3 מכמות הבלילה בקקאו..
10
*אני אפיתי בתבנית סיליקון במדף תחתון במשך 60 דק'..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים