200 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי שווה כוס אחד פעמי לשתייה חמה
150 מ"ל שמן שווה כוס אחד פעמי לשתייה חמה
300 גרם קמח תופח
שווה 2 כוסות ורבע מלאים
1 כוס לשתייה קרה קוקוס
אופן ההכנה
1
1)מקציפים י במהירות גבוהה ביצים, סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
2
2)מוסיפים תמצית וניל, וגרידת תפוזים ומערבבים היטב .
3
.
4
3)בקערה קטנה מערבבים יחד מיץ תפוזים ושמן. ומוסיפים אל תוך תערובת הביצים המוקצפות בהדרגנ .
5
.
6
4)לאחר שהתערובת אחידה מוסיפים קמח וקוקוס ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן עד שמתקבלת תערובת אחידה..
7
.
8
5)מעבירים את הבלילה לתבנית אחד פעמית בקוטר 22 ס"מ משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ שעה ו10 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש .
9
.
10
6)מצננים את העוגה לחלוטין בטמפרטורת החדר..
11
.
12
7)מפזרים אבקת סוכר ומגישים..
13
.
1
1)מקציפים י במהירות גבוהה ביצים, סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
2
2)מוסיפים תמצית וניל, וגרידת תפוזים ומערבבים היטב .
3
.
4
3)בקערה קטנה מערבבים יחד מיץ תפוזים ושמן. ומוסיפים אל תוך תערובת הביצים המוקצפות בהדרגנ .
5
.
6
4)לאחר שהתערובת אחידה מוסיפים קמח וקוקוס ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן עד שמתקבלת תערובת אחידה..
7
.
8
5)מעבירים את הבלילה לתבנית אחד פעמית בקוטר 22 ס"מ משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ שעה ו10 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש .