לןגן

עוגת תפוזים וקוקוס

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 09/01/2020 | 20:30
עוגת תפוזים וקוקוס

תקציר המתכון: מושלם עם כוס תה בימים גשומים🌧

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מקציפים י במהירות גבוהה ביצים, סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית

  2. 2)מוסיפים תמצית וניל, וגרידת תפוזים ומערבבים היטב

  3.  

  4. 3)בקערה קטנה מערבבים יחד מיץ תפוזים ושמן. ומוסיפים אל תוך תערובת הביצים המוקצפות בהדרגנ

  5.  

  6. 4)לאחר שהתערובת אחידה מוסיפים קמח וקוקוס ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  7.  

  8. 5)מעבירים את הבלילה לתבנית אחד פעמית בקוטר 22 ס"מ משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ שעה ו10 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש

  9.  

  10. 6)מצננים את העוגה לחלוטין בטמפרטורת החדר.

  11.  

  12. 7)מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

  13.