להקציף ביצים וסוכר עד שהתערובת תופחת להאיט את מהירות המיקסר ולשים את השמן בהדרגה ..ואז להוסיף את שאר המצרכים של התחתית..לשמן תבנית 24 ולדפות תתערובת וליישר לחמם תנור 180 מעלות 10 דקות מראש ולהכניס תעוגה ל40 דקות ולבדוק אם קיסם אם יבש להוציא ולצנן אם לא להשאיר עוד קצת..
2
להרטיב את העוגה..לשים בכוס רבע כוס מים רותחים וכף סוכר ועם כף לפזר .
3
לקצפת.
4
לשים הכל במיקסר ולהקציף עד לקרם במרקם גבינה.
5
למרוח על העוגה ליישר לשים במקפיא .
6
ולבינתיים לעשות אץ הגנאש.
7
לשים בסיר ועל הגז לערבב עד לסמיכול לשפוך על העוגה להטות את התבנית שכל השוקולד יתפס להקפיא שעה ואז להעביר למקרר להתייצבות.
8
בהצלחה❣🍰.
1
להקציף ביצים וסוכר עד שהתערובת תופחת להאיט את מהירות המיקסר ולשים את השמן בהדרגה ..ואז להוסיף את שאר המצרכים של התחתית..לשמן תבנית 24 ולדפות תתערובת וליישר לחמם תנור 180 מעלות 10 דקות מראש ולהכניס תעוגה ל40 דקות ולבדוק אם קיסם אם יבש להוציא ולצנן אם לא להשאיר עוד קצת..
2
להרטיב את העוגה..לשים בכוס רבע כוס מים רותחים וכף סוכר ועם כף לפזר .
3
לקצפת.
4
לשים הכל במיקסר ולהקציף עד לקרם במרקם גבינה.
5
למרוח על העוגה ליישר לשים במקפיא .
6
ולבינתיים לעשות אץ הגנאש.
7
לשים בסיר ועל הגז לערבב עד לסמיכול לשפוך על העוגה להטות את התבנית שכל השוקולד יתפס להקפיא שעה ואז להעביר למקרר להתייצבות.