ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לקרם
-
-
-
1 אבקת פודינג וניל או פודינג ריבת חלב
-
אופן ההכנה
-
1
במיקסר לערבב את החלב, השמנת ואבקת הפודינג וניל..
-
2
להניח חצי מהכמות בקערה נפרדת ולערבב לתוכה את הנס קפה. מתקבל צבע קרמל יפה..
-
3
לטבול את הביסקוויטים בחלב ולהניח אחד ליד השני בתבנית מרובעת בינונית בשכבה אחת..
-
4
למרוח את השכבה הלבנה של טעם הוניל..
-
5
מעליה להניח עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב..
-
6
מעליה את שכבת קצפת הקפה..
-
7
במיקרו להמיס בפולסים של 30 שניות את השוקולד עם השמנת..
-
8
לערבב היטב לקבלת קרם שוקולד סמיך ומבריק..
-
9
לזלף בעדינות על העוגה ולהכניס למקרר לרבע שעה..
-
10
אי אפשר להפסיק ליישר ♥.
1
במיקסר לערבב את החלב, השמנת ואבקת הפודינג וניל..
2
להניח חצי מהכמות בקערה נפרדת ולערבב לתוכה את הנס קפה. מתקבל צבע קרמל יפה..
3
לטבול את הביסקוויטים בחלב ולהניח אחד ליד השני בתבנית מרובעת בינונית בשכבה אחת..
4
למרוח את השכבה הלבנה של טעם הוניל..
5
מעליה להניח עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב..
6
מעליה את שכבת קצפת הקפה..
7
במיקרו להמיס בפולסים של 30 שניות את השוקולד עם השמנת..
8
לערבב היטב לקבלת קרם שוקולד סמיך ומבריק..
9
לזלף בעדינות על העוגה ולהכניס למקרר לרבע שעה..
10
אי אפשר להפסיק ליישר ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים