לןגן

עוגת ביסקוויטים ושוקולד מהירה ללא אפייה

מאת: אורית לוי, פורסם: 02/12/2019 | 09:54
עוגת ביסקוויטים ושוקולד מהירה ללא אפייה

תקציר המתכון: אמאלה כמה טעים!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לקרם

לרוטב שוקולד

אופן הכנה

  1. במיקסר לערבב את החלב, השמנת ואבקת הפודינג וניל.

  2. להניח חצי מהכמות בקערה נפרדת ולערבב לתוכה את הנס קפה. מתקבל צבע קרמל יפה.

  3. לטבול את הביסקוויטים בחלב ולהניח אחד ליד השני בתבנית מרובעת בינונית בשכבה אחת.

  4. למרוח את השכבה הלבנה של טעם הוניל.

  5. מעליה להניח עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.

  6. מעליה את שכבת קצפת הקפה.

  7. במיקרו להמיס בפולסים של 30 שניות את השוקולד עם השמנת.

  8. לערבב היטב לקבלת קרם שוקולד סמיך ומבריק.

  9. לזלף בעדינות על העוגה ולהכניס למקרר לרבע שעה.

  10. אי אפשר להפסיק ליישר ♥