ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
עוגת טורט במילוי קרם גבינת מסקרפונה ומשמש
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנת הטורט .
-
2
1) מכניסים לקערת המיקסר את הביצים שלמות ומקציפים עם הסוכר כ 10 דקות עד לקבלת קצף יציב.
-
3
2) מוסיפים את הקמח , קורנפלור,אבקת אפייה ומים ומערבבים עד שאין גושים .
-
4
3) יוצקים את הבלילה לתבנית בקוטר 26 ס"מ מרופדת בנייר ואופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ 50 דקות.
-
5
4) אופן ההכנת הקרם .
-
6
מכניסים לקערת המיקסר את השמנות ,גבינת מסקרפונה חלב ואבקת סוכר ומקציפים עד לקבלת קרם חלק ויציב.
-
7
5) חות חותכים את הטורט לשניים מרטיבים.
-
8
את העוגה עם המיץ של המשמש ומורחים בנדיבות קרם .
-
9
וחותכים כמה משמשים לקוביות קטנטנות ומפזרים ומכסים בקרם ומניחים את החלק השני של הטורט ושוב מרטיבים עם מיץ משמש ומצפים עם מה שנשאר.
-
10
6) לזילוף:.
-
11
מכניסים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה חבל ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה,מכניסים לשקית זילוף ומזלפים ומניחים כמה משמשים סביב.
1
אופן ההכנת הטורט .
2
1) מכניסים לקערת המיקסר את הביצים שלמות ומקציפים עם הסוכר כ 10 דקות עד לקבלת קצף יציב.
3
2) מוסיפים את הקמח , קורנפלור,אבקת אפייה ומים ומערבבים עד שאין גושים .
4
3) יוצקים את הבלילה לתבנית בקוטר 26 ס"מ מרופדת בנייר ואופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ 50 דקות.
5
4) אופן ההכנת הקרם .
6
מכניסים לקערת המיקסר את השמנות ,גבינת מסקרפונה חלב ואבקת סוכר ומקציפים עד לקבלת קרם חלק ויציב.
7
5) חות חותכים את הטורט לשניים מרטיבים.
8
את העוגה עם המיץ של המשמש ומורחים בנדיבות קרם .
9
וחותכים כמה משמשים לקוביות קטנטנות ומפזרים ומכסים בקרם ומניחים את החלק השני של הטורט ושוב מרטיבים עם מיץ משמש ומצפים עם מה שנשאר.
10
6) לזילוף:.
11
מכניסים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה חבל ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה,מכניסים לשקית זילוף ומזלפים ומניחים כמה משמשים סביב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים