הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק .
סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית מוסיפים את החלמונים, וניל, קמח ואבקת האפייה.
לשטח את התערובת ע"ג נייר אפייה בתבנית התנור .
לאפות בחום 175 מעלות, כ-15 דקות (לבדוק בשיטת הקיסם) .
בגמר האפייה, להפוך את הרולדה ע"ג מגבת מטבח נקייה, לקלף בזהירות את נייר האפייה ולגלגל את הרולדה לרוחב בתוך המגבת.
לאחר כ-1/4 שעה להעביר את הרולדה ע"ג נייר אפייה, לפתוח אותה ולמרוח עלייה את הריבה. לגלגל את הרולדה, לזרות עלייה אבקת סוכר. להעביר את הרולדה לצלחת הגשה או לקופסה סגורה ולמקרר.