לןגן

רולדה כמו של פעם במילוי ריבה

מאת: מירי גולני, פורסם: 22/11/2019 | 22:29
רולדה כמו של פעם במילוי ריבה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק

  2. סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית מוסיפים את החלמונים, וניל, קמח ואבקת האפייה

  3. לשטח את התערובת ע"ג נייר אפייה בתבנית התנור

  4. לאפות בחום 175 מעלות, כ-15 דקות (לבדוק בשיטת הקיסם)

  5. בגמר האפייה, להפוך את הרולדה ע"ג מגבת מטבח נקייה, לקלף בזהירות את נייר האפייה ולגלגל את הרולדה לרוחב בתוך המגבת

  6. לאחר כ-1/4 שעה להעביר את הרולדה ע"ג נייר אפייה, לפתוח אותה ולמרוח עלייה את הריבה. לגלגל את הרולדה, לזרות עלייה אבקת סוכר. להעביר את הרולדה לצלחת הגשה או לקופסה סגורה ולמקרר