אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

142,277
צפיות

הנסיכה בלבן, עוגת גבינה מהממת בסיר של הג'חנון

המתכון של
הנסיכה בלבן, עוגת גבינה מהממת בסיר של הג'חנון

עוגת גבינה עם מתכון חדש חדש...יוצאת במרקם כותנה משי.. העוגה משגעת בטעמה..ממליצה לנסות, היא גם נשארת גבוהה....!!!

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה2 שעות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 2 שעות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 יחידה סוכר וניל
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 1 יחידה שמנת חמוצה
  • אחד ורבע כוסות סוכר
  • 5 כפות קרונפלור
  • 750 גרם גבינה לבנה (5% או 9%)
  • 7 יחידות ביצים (בטמפרטורת החדר)
  • קורט מלח
  • רכיבים לשכבת הקרם
  • 1 יחידה שמנת מתוקה
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • רבע כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    להוציא 7 ביצים מהמקרר ולהניח אותם בצד כחצי שעה (חובה בטמפרטורת החדר ולא קרות), 750 גרם גבינה לבנה 5 או 9 אחוז, 1 שמנת חמוצה, כוס ורבע סוכר, 5 כפות מלאות קורנפלור, 2 כפות מלאות פודינג וניל, 1 סוכר וניל.... את החלבונים נקציף במהירות גבוהה של המיקסר עם טיפה מלח, עד לקבלת קצף לבן ורק אז נוסיף את הסוכר בהדרגה, הקצף צריך לצאת יציב ומבריק.....בקערה שניה שמים את כל הגבינות ושאר החומרים-כולל את החלמונים, מערבבים טוב טוב שלא יהיו גושים בכלל......ואז שליש מהקצף הלבן נוסיף לתערובת הגבינות, נערבב טוב טוב , ואחר כך נוסיף את הגבינות אל הקצף בתוך הקערה של המיקסר, לערבב בתנועות עטיפה עד לאיחוד 2 התערובות......לשמן סיר של גחנון (קוטר הסיר 26-28) עם מרגרינה או מחמאה (לא שמן), נרפד עם נייר אפייה ונוציא שוליים כדי לתת לה לעלות כאוות נפשה, לא לשכוח לשמן גם את הנייר אפיה מסביב לכל הסיר. נמלא תבנית של התנור עם מים, ונשים את הסיר בתוך תבנית המים.... לתנור לשלב שלישי מלמעלה,בחום של 170 מעלות לחצי שעה, ונוריד ל- 150 מעלות לעוד חצי שעה.....להשאיר בתנור גם אחרי שעה לעוד חצי שעה עד שתתקרר מעט......לקלף את הנייר בעדינות..


  • 2

    לשכבת הקרם: 1 שמנת מתוקה, 2 כפות פודינג וניל, רבע כוס חלב...להקציף עד להסמכה.....


  • 3

    בהצלחה...חגית....


1

להוציא 7 ביצים מהמקרר ולהניח אותם בצד כחצי שעה (חובה בטמפרטורת החדר ולא קרות), 750 גרם גבינה לבנה 5 או 9 אחוז, 1 שמנת חמוצה, כוס ורבע סוכר, 5 כפות מלאות קורנפלור, 2 כפות מלאות פודינג וניל, 1 סוכר וניל.... את החלבונים נקציף במהירות גבוהה של המיקסר עם טיפה מלח, עד לקבלת קצף לבן ורק אז נוסיף את הסוכר בהדרגה, הקצף צריך לצאת יציב ומבריק.....בקערה שניה שמים את כל הגבינות ושאר החומרים-כולל את החלמונים, מערבבים טוב טוב שלא יהיו גושים בכלל......ואז שליש מהקצף הלבן נוסיף לתערובת הגבינות, נערבב טוב טוב , ואחר כך נוסיף את הגבינות אל הקצף בתוך הקערה של המיקסר, לערבב בתנועות עטיפה עד לאיחוד 2 התערובות......לשמן סיר של גחנון (קוטר הסיר 26-28) עם מרגרינה או מחמאה (לא שמן), נרפד עם נייר אפייה ונוציא שוליים כדי לתת לה לעלות כאוות נפשה, לא לשכוח לשמן גם את הנייר אפיה מסביב לכל הסיר. נמלא תבנית של התנור עם מים, ונשים את הסיר בתוך תבנית המים.... לתנור לשלב שלישי מלמעלה,בחום של 170 מעלות לחצי שעה, ונוריד ל- 150 מעלות לעוד חצי שעה.....להשאיר בתנור גם אחרי שעה לעוד חצי שעה עד שתתקרר מעט......לקלף את הנייר בעדינות..


2

לשכבת הקרם: 1 שמנת מתוקה, 2 כפות פודינג וניל, רבע כוס חלב...להקציף עד להסמכה.....


3

בהצלחה...חגית....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים