ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100 גרם איגוזי מלך קצוץ דק עד בינוני
אופן ההכנה
-
1
1) מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוחה .
-
2
2) מוסיפים את השמן מיץ תפוזים קמח ומערבבים ללא מיקסר עד שאין גושים .
-
3
3) שופכים את הבלילה לתבנית מרופרדת בנייר אפייה או תבנית חד פעמית .
-
4
בקוטר 24 ס"מ .
-
5
4) אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ 20 דקות בודקים עם קיסם אם העוגה מוכנה.
-
6
אם יצא יבש זה סימן שזה מוכן אם לא אז עוד כמה דקות של אפייה.
-
7
5)שמים את העוגה בצד עד להכנת החלק העליון .
-
8
6) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
-
9
7) מוסיפים את הקוקוס ומקפלים עד לאיחוד ומעבירים לשקית זילוף .
-
10
8) יוצקים בנדיבות ריבת על הטורט , מפזרים איגוזי מלך ומזלפים את החלבונים ואופים לעוד 20 דקות על 160 מעלות.
1
1) מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוחה .
2
2) מוסיפים את השמן מיץ תפוזים קמח ומערבבים ללא מיקסר עד שאין גושים .
3
3) שופכים את הבלילה לתבנית מרופרדת בנייר אפייה או תבנית חד פעמית .
4
בקוטר 24 ס"מ .
5
4) אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ 20 דקות בודקים עם קיסם אם העוגה מוכנה.
6
אם יצא יבש זה סימן שזה מוכן אם לא אז עוד כמה דקות של אפייה.
7
5)שמים את העוגה בצד עד להכנת החלק העליון .
8
6) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
9
7) מוסיפים את הקוקוס ומקפלים עד לאיחוד ומעבירים לשקית זילוף .
10
8) יוצקים בנדיבות ריבת על הטורט , מפזרים איגוזי מלך ומזלפים את החלבונים ואופים לעוד 20 דקות על 160 מעלות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים