לןגן

עוגה מרנג פרושה עם ריבת תותים איגוזי מלך וקוקוס

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/11/2019 | 00:46
עוגה מרנג פרושה עם ריבת תותים איגוזי מלך וקוקוס

תקציר המתכון: טעים אששש🔥🔥🔥

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוחה

  2. 2) מוסיפים את השמן מיץ תפוזים קמח ומערבבים ללא מיקסר עד שאין גושים

  3. 3) שופכים את הבלילה לתבנית מרופרדת בנייר אפייה או תבנית חד פעמית

  4. בקוטר 24 ס"מ

  5. 4) אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ 20 דקות בודקים עם קיסם אם העוגה מוכנה

  6. אם יצא יבש זה סימן שזה מוכן אם לא אז עוד כמה דקות של אפייה

  7. 5)שמים את העוגה בצד עד להכנת החלק העליון

  8. 6) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב

  9. 7) מוסיפים את הקוקוס ומקפלים עד לאיחוד ומעבירים לשקית זילוף

  10. 8) יוצקים בנדיבות ריבת על הטורט , מפזרים איגוזי מלך ומזלפים את החלבונים ואופים לעוד 20 דקות על 160 מעלות