כוס שערות חלווה ( או 2 כפות ממרח חלווה ) **לא חייב **
חצי כוס פתיתי שוקולד לבן (או אגוזי מלך...אגוזי לוז...עדשים צבעוניות ..מה שבא לכם )
אופן ההכנה
1
ראשית את השוקולד מריר נשבור לקוביות ...נכניס לקערה גדולה שמתאימה למיקרוגל ...נמיס כדקה וחצי או עד להמסה ( כל אחד והמיקרו שלו) ..נוציא מהמיקרוגל נוסיף את השמן ונערבב עם מטרפה ידנית ...כעת נוסיף את הבצים ונערבב במהירות ...שלב הבא את הסוכר...הסוכר וניל והחלווה נמשיך לערבב מספר דקות ...כעת נוסיף את הקמח ונערבב עד להטמעה ולסיום נפזר את פתיתי השוקולד לבן או אגוזים או עדשים..
2
הבלילה יוצאת כבדה כך זה צריך להיות ! .
3
ניקח תבנית מרובעת ..נרסס שמן ונדביק את נייר האפייה שלא יזוז..נשפוך את הבלילה ונשאיר את שולי הנייר אפייה בחוץ ..זאת על מנת לחלץ את העוגה מהתבנית ....
4
נכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 25 דקות ..העוגה אמורה להתייצב במהירות זהירות לא לייבש אותה .
5
לאחר שהעוגה מתקררת.
6
תרימו את העוגה עם הנייר אפייה ותניחו על משטח עבודה .
7
תחתכו לריבועים ..תפדרו עם אבקת סוכר .
8
או תכינו גנש שוקולד זה גם אופצייה ...תשמרו במקרר בהצלחה אילנית בניזרי ♥️.
1
ראשית את השוקולד מריר נשבור לקוביות ...נכניס לקערה גדולה שמתאימה למיקרוגל ...נמיס כדקה וחצי או עד להמסה ( כל אחד והמיקרו שלו) ..נוציא מהמיקרוגל נוסיף את השמן ונערבב עם מטרפה ידנית ...כעת נוסיף את הבצים ונערבב במהירות ...שלב הבא את הסוכר...הסוכר וניל והחלווה נמשיך לערבב מספר דקות ...כעת נוסיף את הקמח ונערבב עד להטמעה ולסיום נפזר את פתיתי השוקולד לבן או אגוזים או עדשים..
2
הבלילה יוצאת כבדה כך זה צריך להיות ! .
3
ניקח תבנית מרובעת ..נרסס שמן ונדביק את נייר האפייה שלא יזוז..נשפוך את הבלילה ונשאיר את שולי הנייר אפייה בחוץ ..זאת על מנת לחלץ את העוגה מהתבנית ....
4
נכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 25 דקות ..העוגה אמורה להתייצב במהירות זהירות לא לייבש אותה .
5
לאחר שהעוגה מתקררת.
6
תרימו את העוגה עם הנייר אפייה ותניחו על משטח עבודה .
7
תחתכו לריבועים ..תפדרו עם אבקת סוכר .
8
או תכינו גנש שוקולד זה גם אופצייה ...תשמרו במקרר בהצלחה אילנית בניזרי ♥️.