אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,346
צפיות

עוגת שכבות בצק פריך במילוי קרם גבינת מסקרפונה

המתכון של
עוגת שכבות בצק פריך במילוי קרם גבינת מסקרפונה

כל מילה מיותרת 😋😋😋

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עוגת שכבות בצק פריך במילוי קרם גבינת מסקרפונה
  • מצרכים הדרושים לבצק
  • 400 גרם קמח
  • קורט מלח
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 200 גרם חמאה
  • 4 חלמונים
  • מצרכים הדרושים לקרם
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 גבינת מסקרפונה
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 4 כפות פודינג וניל
  • פרות העונה מה שבא לכם
אופן ההכנה
  • 1

    1)מכניסים במעבד מזון קמח ,מלח,אבקת סוכר,חמאה וחלמונים ומערבלים עד לקבלת תערובת פירורית .


  • 2

    2)מאחדים את הפירורים לבצק משטחים מעט ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל 1/2 שעה🕛 .


  • 3

    3)מניחים את הבצק בן שני ניירות אפייה ומרדדים לעובי של 1/2 ס"מ .


  • 4

    4)מניחים את השבלונה על הבצק ובעזרת סכין לחתוך את הצורה לא לשכוח לחתוך 2 צורות .


  • 5

    של כל מספר .


  • 6

    5)מכניסים את הצורות למקרר לשעתיים.


  • 7

    6)אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות בן 15 ל 18 דקות כל אחד עם החום שלו .


  • 8

    7)מוצאים את מהתנור ונותנים להתקרר .


  • 9

    8)אופן ההכנת הקרם .


  • 10

    שופכים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה פודינג וניל וגבינת מסקרפונה מערבלים מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת עמידה .


  • 11

    לשים לב לא להקציף יותר מדי וליצור קצפת שבירה.


  • 12

    9)מערבבים לשקית זילוף עם צנטר לבחירתכם.


  • 13

    מניחים שכבת בצק אחת על גבי צלחת הגשה .


  • 14

    ומזלפים קרם על שכבת הבצק ומניחים בעדינות את השכבה השניה ומזלפים קרם מקשטים מה שבא לכם פירות עוגיות אוראו מקרון ועוד..... השמיים הם הגבול .


  • 15

    בהצלחה.


1

1)מכניסים במעבד מזון קמח ,מלח,אבקת סוכר,חמאה וחלמונים ומערבלים עד לקבלת תערובת פירורית .


2

2)מאחדים את הפירורים לבצק משטחים מעט ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל 1/2 שעה🕛 .


3

3)מניחים את הבצק בן שני ניירות אפייה ומרדדים לעובי של 1/2 ס"מ .


4

4)מניחים את השבלונה על הבצק ובעזרת סכין לחתוך את הצורה לא לשכוח לחתוך 2 צורות .


5

של כל מספר .


6

5)מכניסים את הצורות למקרר לשעתיים.


7

6)אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות בן 15 ל 18 דקות כל אחד עם החום שלו .


8

7)מוצאים את מהתנור ונותנים להתקרר .


9

8)אופן ההכנת הקרם .


10

שופכים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה פודינג וניל וגבינת מסקרפונה מערבלים מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת עמידה .


11

לשים לב לא להקציף יותר מדי וליצור קצפת שבירה.


12

9)מערבבים לשקית זילוף עם צנטר לבחירתכם.


13

מניחים שכבת בצק אחת על גבי צלחת הגשה .


14

ומזלפים קרם על שכבת הבצק ומניחים בעדינות את השכבה השניה ומזלפים קרם מקשטים מה שבא לכם פירות עוגיות אוראו מקרון ועוד..... השמיים הם הגבול .


15

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים