הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת ביסקוויט שוקולד עם קצפת ומעל שוקולד מגורד, עשירה, ממכרת, מרשימה, מהירה וכן אפשר גם בגרסה ללא גלוטן וגם בגרסה חלבית.
שוברים את הביסקוויטים לחתיכות בינוניות-קטנות ושמים בקערה גדולה .
מחממים מחבת על להבה בינונית שמים את אגוזי המלך וקולים למשך 3-5 דקות תוך כדי ערבוב ומוסיפים לתוך קערת הביסקוויטים.
הכנת הסירופ השוקולד: שמים בסיר בינוני את כל מרכיבי הסירופ ומבשלים על להבה בינונית 7-8 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד בעזרת כף מעץ עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מורידים מהלהבה ושמים בצד להתקרר מעט כ-10 דקות.
שופכים את הסירופ על הביסקוויטים והאגוזים ומערבבים היטב עד לעיסה אחידה.
מעבירים לתבנית האפייה את כל תערובת הביסקוויטים, משטחים, מהדקים היטב לתחתית התבנית ומכניסים למקרר לחצי שעה.
לאחר חצי שעה שמים בקערה את כל מרכיבי הקצפת ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצפת חלקה ויציבה, מורחים מעל שכבת הביסקוויטים בצורה יפה.
מגרדים בעזרת פומפייה על הצד הגס את השוקולד מריר או בעזרת קולפן תפוחי אדמה לרצועות דקות ומפזרים מעל הקצפת, מכניסים למקרר למספר שעות עד להגשה.
טיפ....
כדי להפוך את העוגה לעוגה ללא גלוטן, יש להחליף את הפתי בר לביסקוויטים ללא גלוטן.
כדי לקבל קצפת עמידה יותר, הכניסו את קופסאות השמנת לתא ההקפאה ל-5 דקות ואז הקפיצו.
זהו מוכן! כמה דקות עבודה ויש לכם עוגה שכולם אוהבים קטנים וגדולים.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.