אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

7,110
צפיות

עוגת וניל בציפוי שקדים מדהימה ביופיה וטעמה

המתכון של
עוגת וניל בציפוי שקדים מדהימה ביופיה וטעמה

כל מה שאגיד על העוגה הזאת לא יצליח לתאר כמה היא מדהימה - עוגת וניל משגעת בציפוי שקדים ודובדבנים!

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 1 שעות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מרכיבים לעוגת וניל
  • 4 יחידות ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 וחצי כוסות קמח תופח
  • 500 מיליליטרים שמנת צמחית
  • מרכיבים לקצפת
  • 500 מיליליטרים שמנת צמחית
  • 4 כפות סוכר
  • 5 כפות פודינג וניל
  • לקישוט העוגה
  • 1 כוס שקדים פרוסים
  • 8 יחידות דובדבנים אדומים
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל מרכיבי העוגה ולאפות את הבלילה על חום של 180 למשך 45 דקות. אני השתמשתי בתבנית קפיצית קוטר 12..


  • 2

    את הקצפת להכין מ - 500 מ"ל שמנת צמחית, 4 כפות סוכר ו-5 כפות פודינג וניל - להקציף עד שנהיה יציב..


  • 3

    לחתוך את העוגה לשלוש שכבות ולמלא בין השכבות בקצפת, נשארה לי גם קצת קצפת בצבע סגול מעוגה אחרת אז הוספתי בין השכבות. את העוגה לצפות עם קצפת לבנה, לעשות 8 שושנים ועל כל אחד מהם לשים דובדבן. בין כל שושנה לשושנה לעשות עוד שושנה יותר קטנה..


  • 4

    לקלות שקדים פרוסים כחמש דקות בתנור , ואחרי זה לפזר אותם על כל הסביב של העוגה ובאמצע. להכניס לקירור למקפיא כחצי שעה או למקרר כשעתיים. להגיש ובתאבון :).


1

לערבב את כל מרכיבי העוגה ולאפות את הבלילה על חום של 180 למשך 45 דקות. אני השתמשתי בתבנית קפיצית קוטר 12..


2

את הקצפת להכין מ - 500 מ"ל שמנת צמחית, 4 כפות סוכר ו-5 כפות פודינג וניל - להקציף עד שנהיה יציב..


3

לחתוך את העוגה לשלוש שכבות ולמלא בין השכבות בקצפת, נשארה לי גם קצת קצפת בצבע סגול מעוגה אחרת אז הוספתי בין השכבות. את העוגה לצפות עם קצפת לבנה, לעשות 8 שושנים ועל כל אחד מהם לשים דובדבן. בין כל שושנה לשושנה לעשות עוד שושנה יותר קטנה..


4

לקלות שקדים פרוסים כחמש דקות בתנור , ואחרי זה לפזר אותם על כל הסביב של העוגה ובאמצע. להכניס לקירור למקפיא כחצי שעה או למקרר כשעתיים. להגיש ובתאבון :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים