אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,381
צפיות

Rt

Rt

עוגת לימון עסיסית עם טעם אלוהי לימון אורגינל היזהרו מחיקויים מתכון סיון מלול

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 1

    עוגת לימון ענן גבוהה רכה ועסיסית ..


  • 2

    מתכון/סיון מלול🌸🌸🌸.


  • 3

    ניתן להמיר את כל החומרים לתפוז🍊🍊🍊..


  • 4

    מדידה בכוס חד פעמית שתייה קרה..


  • 5

    ראשית נפריד 6 ביצים נקציף במיקסר חלבונים עד לקרם יציב ונוסיף תוך כדי בהדרגה כוס וחצי סוכר. בקערה נפרדת נקציף את כל החומרים הבאים: החלמונים עם כף גרידת לימון, רבע כוס לימון סחוט טרי, 1 וחצי גביע יוגורט (יופלה) במתיקות מעודנת או 1 וחצי כוסות מיץ לימונדה עם חתיכות פרי אני (עשיתי עם היוגורט) הלימונדה זה לגרסה הפרווה... כוס שמן,כף חומץ לא מורגש בטעם,2 סוכר וניל, ו-4 כפות קוקוס לא חובה למי שלא אוהב ו- 2 וחצי כוסות קמח תופח כעת נקפל את 2 הבלילות של החלמונים עם החלבונים בעדינות בצורת מעטפה לאיחוד... תדאגו לא לערבב שהקצף לא יפול! נשמן עם ספריי שמן סיר ג'חנון גודל 24/26, נפזר סוכר עם היד בתחתית וסביב הסיר בפנים ננער את העודף סוכר שנישאר לכיור😉 נשפוך את כל הבלילה לסיר!..


  • 6

    🌸סיון מלול🌸 "נדפוק" את הסיר 3 פעמים על השיש ונכניס לתנור לאפייה על חום 170 מעלות תנור שחומם מראש עד שהקיסם יוצא יבש. בהצלחה💟 ..


  • 7

    אופציה נוספת 2 תבניות אינגלישקייק.


  • 8

    סירופ לימון- 2 לימונים סחוטים עם כוס סוכר 2 כוסות מים/2 כוסות מיץ לימונענע במקום הלימון הסחוט לבשל על הגז מהרגע שהסוכר נמס עוד רבע שעה בישול ולשפוך על העוגה שהיא חמה .


1

עוגת לימון ענן גבוהה רכה ועסיסית ..


2

מתכון/סיון מלול🌸🌸🌸.


3

ניתן להמיר את כל החומרים לתפוז🍊🍊🍊..


4

מדידה בכוס חד פעמית שתייה קרה..


5

ראשית נפריד 6 ביצים נקציף במיקסר חלבונים עד לקרם יציב ונוסיף תוך כדי בהדרגה כוס וחצי סוכר. בקערה נפרדת נקציף את כל החומרים הבאים: החלמונים עם כף גרידת לימון, רבע כוס לימון סחוט טרי, 1 וחצי גביע יוגורט (יופלה) במתיקות מעודנת או 1 וחצי כוסות מיץ לימונדה עם חתיכות פרי אני (עשיתי עם היוגורט) הלימונדה זה לגרסה הפרווה... כוס שמן,כף חומץ לא מורגש בטעם,2 סוכר וניל, ו-4 כפות קוקוס לא חובה למי שלא אוהב ו- 2 וחצי כוסות קמח תופח כעת נקפל את 2 הבלילות של החלמונים עם החלבונים בעדינות בצורת מעטפה לאיחוד... תדאגו לא לערבב שהקצף לא יפול! נשמן עם ספריי שמן סיר ג'חנון גודל 24/26, נפזר סוכר עם היד בתחתית וסביב הסיר בפנים ננער את העודף סוכר שנישאר לכיור😉 נשפוך את כל הבלילה לסיר!..


6

🌸סיון מלול🌸 "נדפוק" את הסיר 3 פעמים על השיש ונכניס לתנור לאפייה על חום 170 מעלות תנור שחומם מראש עד שהקיסם יוצא יבש. בהצלחה💟 ..


7

אופציה נוספת 2 תבניות אינגלישקייק.


8

סירופ לימון- 2 לימונים סחוטים עם כוס סוכר 2 כוסות מים/2 כוסות מיץ לימונענע במקום הלימון הסחוט לבשל על הגז מהרגע שהסוכר נמס עוד רבע שעה בישול ולשפוך על העוגה שהיא חמה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים